Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Sou a: Inici / Seccions / Servei d'Arxiu i Gestió Documental / Presentació del projecte La Maleta. Documents i relats de la migració

Presentació del projecte La Maleta. Documents i relats de la migració

02-05-2022


El Servei d’Arxiu Municipal de Lloret de Mar i els Serveis Especialitzats d’Atenció Social de Benestar i Família de l'Ajuntament de Lloret de Mar, presenten, dimecres, 4 de maig, a les 19 h al Teatre de Lloret, el projecte La Maleta. Documents i Relats de la migració

A través dels records i de la documentació de les persones migrades es pretén construir un relat conjunt del passat, del present i del futur del nostre municipi; que posi de relleu que el fenomen migratori forma part de la singularitat humana, i que reconegui la migració com un valor fonamental en la memòria col·lectiva.

Durant els últims decennis Lloret de Mar ha experimentat un fort augment de població a conseqüència de l'arribada massiva de persones procedents de diferents regions d'Espanya i d'altres països d'arreu del món. Actualment, el nostre municipi està format per un mosaic de més de 100 nacionalitats diferents que participen, d'una manera o l'altra, en la configuració de la nostra societat.

Aquest projecte forma part del programa Interseccionalitat i arxius: un programa i quatre projectes, que des de l’any 2021 s’impulsa des del Servei d’Arxiu Municipal de Lloret de Mar.

Us hi esperem!

Accediu a la promo Icona_you_tube