Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament

Benvinguda

Benvolguts lloretencs,


dulsatDes de l'Ajuntament de Lloret iniciem el nou mandat 2015-2019. Una etapa en la qual volem que tota la ciutadania es senti més partícip que mai de tot el que succeeix a la nostra vila i, per descomptat, al consistori, fent de la transparència un dels principals objectius.
Aprofitant les noves tecnologies, aquest web vol ser una altra porta d'entrada a l'Ajuntament oberta a tothom, un espai de participació i de servei a la ciutadania. Per això, treballarem per fer del web una eina útil i amb accés a tota la informació que disposem del nostre municipi, però que també permeti fer tot un seguit de tràmits, aportacions, comunicar incidències i, al mateix temps, donar a conèixer arreu i des de qualsevol lloc, el nostre entorn i patrimoni, la nostra història, cultura tradicions i activitats.
Com a alcalde, assumeixo aquest repte amb responsabilitat, rigor i sobretot amb moltes ganes de compartir-ho amb tots vosaltres.


En nom propi, i en el de tot el consistori, rebeu la més cordial salutació i benvinguda al web de l'Ajuntament de Lloret de Mar.

Jaume Dulsat i Rodríguez
Alcalde

arxivat sota: ,