Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Sou a: Inici / Seccions / Servei d'Arxiu i Gestió Documental / Els Fons / L'Hemeroteca local

L'Hemeroteca local

Lloret de Mar és una població amb una llarga història en el món de les publicacions locals. Ja l'any 1885, quan a la comarca de la Selva encara no havia sorgit cap experiència periodística, apareixia El Lloretense "defensor de los intereses morales y materiales"; i alguns anys més tard, van sorgir El Distrito Farnense, El Porvenir, El Iris...

Des de llavors, hi hagut un bon nombre de publicacions periòdiques (revistes, butlletins, fulls informatius i circulars) editades a la nostra població; però, malauradament, no totes han pogut ser recollides i conservades per aquest Servei d'Arxiu Municipal.

Per tant, en aquest espai us oferim un llistat i una primera descripció de les capçaleres lloretenques que es conserven al Servei d'Arxiu Municipal. Per a cadascuna de les publicacions hi trobareu una breu informació: el títol, el subtítol, les dates extremes, la periodicitat, l'editor, el director, la impremta i la relació de números que conservem als nostres dipòsits.

Per a poder fer una presentació més amena i ben estructurada, s'han agrupat segons la informació que contenien amb les següents categories:D'aquest inventari disposem de capçaleres que estan penjades a la xarxa, us convidem a accedir-hi a la pàgina següent:

Arxiu en línia