Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Política de privacitat

Política de privacitat

Aquesta és la política de protecció de dades que regula el tractament que l’Ajuntament de Lloret de Mar fa de les dades que pugui recollir en el seu portal web.

1. Identitat del responsable de tractament

El responsable del tractament de les dades personals recollides al web corporatiu de www.lloret.cat és:

AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR
Plaça de la Vila, 1
17310 Lloret de Mar

2. Finalitat dels tractaments de dades

Les dades que subministreu a l’Ajuntament de Lloret de Mar per diferents mitjans, formularis de contacte, enquestes o procediments utilitzats durant la recollida compleixen la legislació vigent en matèria de protecció de dades i tenen com a única finalitat lliurar-vos el servei que ens sol·liciteu.

En cadascun d'aquests mitjans informem detalladament de la finalitat del tractament de les dades, que es du a terme únicament i exclusivament si heu autoritzat aquest tractament.

A continuació detallem la informació relativa a les diferents finalitats per a les quals podem recollir les vostres dades.

 

Tractament

 

Per a què farem servir les vostres dades

Quant de temps conservarem les vostres dades

Lliurament de serveis i tràmits municipals

Tractarem la informació per a la gestió del tràmit que hàgiu sol·licitat. Les vostres dades podran ser cedides a tercers en el cas que el servei ho requereixi i per donar compliment a les competències de l’Ajuntament.

Les vostres dades seran conservades per obligació legal com a part del registre de tràmits de l’Ajuntament.

Subscripcions

Us remetrem informació dels nostres serveis i activitats. Les vostres dades no seran cedides a tercers.

Les vostres dades personals es conservaran fins al moment en què sol·liciteu no rebre les nostres comunicacions. En aquest cas, se suprimiran instantàniament.

Podreu sol·licitar la supressió de la subscripció en qualsevol moment mitjançant la informació que apareix en cada comunicat.

Activitats

Tractarem les vostres dades per a la gestió de les activitats, cursos i tallers organitzats per l’Ajuntament. Les vostres dades no seran cedides a tercers.

Bústia de contacte, queixes o suggeriments

Tractarem les vostres dades per contestar les vostres sol·licituds, qüestions o dubtes. Les vostres dades no seran cedides a tercers.

Les vostres dades personals es conservaran fins al moment en què s'hagi contestat la vostra sol·licitud i dut a terme les accions que siguin pertinents. Després d'això es suprimiran, excepte que el cas impliqui responsabilitats de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

Borsa de Treball

Tractarem les vostres dades per a la gestió d’ofertes laborals que hi hagi disponibles. Les vostres dades seran utilitzades amb la finalitat d’una intermediació laboral entre l’empresa i les candidatures.

Les vostres dades personals es conservaran fins al moment en què us doneu de baixa de la Borsa de Treball. Després d'això es suprimiran, excepte que impliqui responsabilitats de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

Participació Ciutadana

Tractarem les vostres dades per a la gestió del procés de participació ciutadana en què interveniu i per donar resposta a les vostres propostes i qüestions. Les vostres dades no seran cedides a tercers.

Les vostres dades personals es conservaran dins de cada procediment de participació.

Registre Municipal d’Entitats

Tractarem les vostres dades per a la gestió de tot el que fa referència a les entitats que formen part del Registre.

Les vostres dades seran conservades per obligació legal, com a part del Registre d’Entitats de l’Ajuntament.

 

Únicament es tractaran les dades que hàgiu lliurat per a la finalitat de la qual se us va informar i vau autoritzar. No es durà a terme tractament les vostres dades per part de tercers de i no es cediran les dades a tercers excepte que ho hàgiu autoritzat expressament.

La base legal per al tractament de les vostres dades és l'execució de les competències de l’Ajuntament i l’acompliment dels serveis que ens heu sol·licitat.

En cap cas es duran a terme decisions automatitzades a partir de les vostres dades.

L’usuari ens subministra les seves dades de forma voluntària en tot moment i essent informat de l’ús i el tractament que se’n fa. Tota la informació que facilita l’usuari ha de ser veraç. L’usuari és l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i del perjudicis que causi a l’Ajuntament o a tercers. L’Ajuntament es reserva el dret a excloure dels serveis tot usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

4. Els vostres drets en facilitar dades personals

En qualsevol moment podeu sol·licitar i obtenir informació de com i per a què estem tractant les vostres dades. Podeu:

  • Accedir a les vostres dades: sol·licitar quines dades vostres tenim i quin ús en fem i fins i tot que us les lliurem.
  • Rectificar les vostres dades: sol·licitar la modificació o rectificació de les dades inexactes.
  • Suprimir les vostres dades: sol·licitar que les vostres dades siguin eliminades i no se’n faci cap tractament, fora del que la llei ens exigeixi conservar.
  • Limitar el tractament: sol·licitar que les vostres dades siguin conservades per necessitats legals.
  • Oposar-vos a un tractament: sol·licitar que no fem un ús concret de les vostres dades.
  • Portabilitat de les dades: sol·licitar que us lliurem les dades en un format compatible perquè les lliureu a un tercer que us hagi d’oferir un servei.

Per a això, podeu dirigir un escrit indicant quin dret voleu exercir (Accés, Rectificació, Supressió, Oposició o Portabilitat de les dades) adjuntant una còpia del vostre DNI presencialment o per correu ordinari a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Lloret de Mar, plaça de la Vila núm. 1, 17310 Lloret de Mar (Girona).

5. Informació addicional sobre el tractament de dades personals

Si desitgeu conèixer més informació sobre els tractaments de dades personals que porta a terme l’Ajuntament de Lloret de Mar, us podeu posar en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades a l’adreça electrònica dpd@lloret.cat, o per correu postal a l’atenció del Delegat de Protecció de dades a Ajuntament de Lloret de Mar, Plaça de la Vila, 1, 17310 Lloret de Mar.

6. Presentació de reclamacions

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apdcat.cat) és l’organisme supervisor que vetlla pel compliment de la legislació de protecció de dades a l’Administració Pública Catalana. Si considereu que l’Ajuntament ha incomplert algun dels preceptes establerts en aquesta normativa, us hi podeu dirigir per tal d’interposar-hi una reclamació.