Ves al contingut. | Salta a la navegació

Mobilitat

Sou a: Inici / Seccions / Mobilitat / Notícies i informacions / Mesures preventives davant el Coronavirus, portades a terme per Sagalés

Mesures preventives davant el Coronavirus, portades a terme per Sagalés

13-03-2020


Sagalés ha constituït un comitè de seguiment per avaluar en tot moment les accions per dur a terme en base a l’evolució del Coronavirus i a les recomanacions de les autoritats sanitàries.


S’ha activat un protocol d’actuació per activar tot un seguit de mesures de contenció per prevenir la propagació del virus COVID-19. Aquest actuacions s’aplicaran a totes les seus de Sagalés.


A continuació es detallen les accions que s’estan portant a terme:

  • Instal·lació de dispensadors de gel higienitzant a la flota de Sagalés així com als punts d’atenció al client. La instal·lació d’aquests dispensadors s’està fent de forma progressiva.
  • A banda de la neteja diària de la flota, s’està fent una desinfecció més intensiva en aquelles zones dels vehicles on el contacte amb persones és més recurrent.
  • S’ha difós entre tots els treballadors de Sagalés, un document explicatiu sobre el coronavirus, així com un pla d’actuació i recomanacions per tal de prevenir el contagi.

Sagalés està pendent de l’evolució del Coronavirus així com de les recomanacions i instruccions de les autoritats sanitàries, per poder adaptar-nos a les directrius.