Ves al contingut. | Salta a la navegació

Mobilitat

Sou a: Inici / Seccions / Mobilitat / Aparcament

Aparcament

parking

Lloret de Mar disposa de múltiples aparcaments tant públics com privats. i també de diferents zones d'estacionament regulat (Zones Blava) segons l'època de l'any.

Lloret de Mar té una orografia que fa que caminar sigui la millor manera per desplaçar-s'hi. És per aquest motiu que el més recomanable és estacionar el vehicle privat un cop s'arriba a la població i utilitzar altres mitjans de transport durant l'estada.

La Zona Blava del Passeig Marítim (Passeig Agustí i Font, Jacint Verdaguer i Camprodon i Arrieta) està en funcionament tot l'any mentre que les Zones B i C només ho fan entre el 23 de juny i l'11 de setembre (aproximadament segons l'any).

Aquestes zones són:

  • Zona A: Passeig Agustí i Font, Passeig Jacint Verdaguer i Passeig Camprodon i Arrieta
  • Calendari i horari: del 23/06 al 11/09 (arpox) de 8 a 24h i resta de l'any de 9 a 14h i de 16 a 19h
  • Zona B: Carrer Josep Tarradellas, Carrer Francesc Macià, Carrer Mestres (Pavelló Municipal) i Can Saragossa
  • Calendari i horari: del 23/06 al 11/09 (aprox) de 8 a 24h
  • Zona C: Passeig Ferran Agulló i Carrer Puerto Rico (Fenals) i Canyelles
  • Calendari i horari: del 23/06 al 11/09 (aprox) de 10 a 18h

Els/les residents disposen de diverses bonificacions tant en aparcaments municipals com a la zona regulada de manera que les persones que resideixen en algun dels molts nuclis dispersos de la població, té la oportunitat d'arribar al centre amb vehicle, estacionar-lo a preu reduït i poguer-se desplaçar de manera sostenible.

Pel que fa al transport col·lectiu discrecional, Lloret disposa d'aparcaments específics situats l'Avinguda de Tossa (Barri Pescadors) i a Fenals (tot i que excepcionalment aquest any 2020 aquest aparcament no estarà disponible).

Al mateix temps, existeixen espais reservats a la via pública per a permetre l'encotxament i desencotxament de viatgers (principalment a l'Avinguda Just Marlés i a Can Saragossa) però cal tenir en compte que el temps màxim de permanència és de 15 minuts, que els viatgers només poden carregar i descarregar equipatge pel costat contigu a la vorera i que els motors han d'estar apagats durant aquestes operacions per evitar la contaminació atmosfèrica i acústica que suposa.

També poden utilitzar l'aparcament de Vila de Tossa per aquestes operacions ja que els busos disposen d'una hora gratuïta diària i aquest equipament té connexió amb la línia de bus urbà L12 fins al centre.


Les taxes dels aparcaments municipals i de zona regulada, així com les normes d'ús es poden trobar en el següent enllaç:

cuadroLink01 Ordenança fiscal-24

Des del dia 1 de gener entra en vigor la bonificació del 75% als aparcaments municipals i zona blava durant tot l'any, pels residents que paguin l'impost de l'IVTM a Lloret.

Telèfons dels aparcaments municipals