Ves al contingut. | Salta a la navegació

Mobilitat

Sou a: Inici / Seccions / Mobilitat / Carrils bici

Carrils bici

carril biciActualment, Lloret de Mar disposa de carrils bici a la zona del Rieral i al barri de Fenals. L'objectiu és anar incorporant nous carrils bici que formin una xarxa connectada, que promocioni una mobilitat sostenible en àmbits urbans. Amb aquesta mesura, es pretén continuar cercant alternatives al vehicle privat, i prioritzar un mitjà de transport i de mobilitat més sostenible, com és l'ús de la bicicleta. 
Així mateix, s'han instal·lat aparcaments de bicicletes per tal de facilitar-ne l'ús i l'aparcament als seus usuaris. Per exemple, se n'han posat als voltants dels centres docents del municipi (tant IES com CEIP). L'objectiu d'aquesta actuació és fomentar l'accés i el desplaçament dels alumnes amb bicicleta al centre docent. S'han instal·lat els aparcaments de bicicletes a dins les escoles i en espais vigilats, per augmentar d'aquesta manera la seguretat i comoditat dels seus usuaris en aparcar la bicicleta. 
Paral·lelament s'han ubicat aparcabicis en les instal·lacions esportives, les dependències municipals, les platges de Lloret i Fenals, i al nou parc urbà de Can Xardó. Darrerament s'han instal·lat aparcabicis als parcs infantils. 
Per aquest motiu, i per promocionar una vila ambientalment més sostenible quant a mobilitat, és important fer èmfasi que actualment s'està treballant per a la nova creació de carrils bici al municipi de Lloret.