Ves al contingut. | Salta a la navegació

Mobilitat

Sou a: Inici / Seccions / Mobilitat / Xarxa pedalable

Xarxa pedalable

carril biciActualment, Lloret de Mar disposa de diferents carrils bici en diferents zones (Av. Blanes i Av. Tossa, Rieral, Fenals, Can Sabata).

L'objectiu del nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible 2020-2025 és anar incorporant nous carrils per tal d'arribar a formar una xarxa connectada, que promocioni una mobilitat sostenible en àmbits urbans i que sigui una alternativa real i factible a d'altres modes de transport com el vehicle privat.

Al mateix temps, s'han instal·lat aparcaments de bicicletes per tal de facilitar-ne l'ús i l'aparcament als seus usuaris.

Una de les iniciatives en aquest sentit es la col·locació d'aquests elements als voltants dels centres docents del municipi (tant IES com CEIP) i altres equipaments municipals (esportius, centres cívic, etc.). L'objectiu d'aquesta actuació és fomentar l'accés i el desplaçament dels alumnes amb bicicleta al centre docent. S'han instal·lat els aparcaments de bicicletes a dins les escoles i en espais vigilats, per augmentar d'aquesta manera la seguretat i comoditat dels seus usuaris en aparcar la bicicleta. 


Paral·lelament s'han ubicat aparcabicis a dependències municipals, les platges de Lloret i Fenals i al nou parc urbà de Can Xardó.