Ves al contingut. | Salta a la navegació

Oficina Local d'Habitatge

Sou a: Inici / Seccions / Oficina Local d'Habitatge / Documentació / Taula per l'habitatge

Taula per l'habitatge

Espais de participació

Donat l'actual context social i econòmic i entenent que la pèrdua o les dificultats de manteniment i/o accés de l'habitatge esdevé un dels principals elements que faciliten un procés d'exclusió social de les persones. Exigeix de l'actuació coordinada per part dels agents, serveis i entitats implicades, així com l'articulació de noves respostes davant dels reptes que es plantegen.

Les accions locals han de recollir la conjuntura actual que està vivint el sector de l'habitatge marcat per la realitat de la situació econòmica de moltes llars.

La participació de la ciutadania, l'articulació de xarxes i la coresponsabilització d'entitats, administració i ciutadania són aspectes indispensables a l'hora de trobar noves formules per fer front a les necessitats socials.

Mitjançant la constitució de la Taula Local per l'Habitatge es pot garantir una estratègia conjunta en el territori envers la problemàtica de l'habitatge per part tot els agents i operadors que actuen en el mateix a partir del principi de co- responsabilització.

La concepció de Taula Local per l'Habitatge és la d'un òrgan destinat a millorar els canals de participació, relació i reflexió entre l'administració local i la resta d'actors del sistema de serveis socials, entitats públiques i privades que tenen a veure en l'àmbit de l'habitatge.

 Normes reguladores