Ves al contingut. | Salta a la navegació

Oficina Local d'Habitatge

Sou a: Inici / Seccions / Oficina Local d'Habitatge / Presentació

Presentació

L’Ajuntament de Lloret de Mar, amb el suport de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona, ofereix un servei que té per objectiu acompanyar les persones en situació de dificultat o de discriminació en el procés d'accés i manteniment de l'habitatge de lloguer. 

L’OLH dona suport a persones que, malgrat que compleixen els requisits bàsics per accedir a un pis de lloguer, per diferents tipus de situacions socials i de discriminació, tenen dificultats per trobar un habitatge digne i assequible.

L’OLH gestiona la convocatòria d'ajuts de lloguer i prestacions econòmiques per deutes de lloguer o hipoteca que convoca l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Mitjançant aquest servei, la ciutadania pot informar-se sobre la normativa existent i tramitar els ajuts disponibles. 

L’OLH dona suport i orientació a unitats de convivència amb alguna problemàtica relacionada amb l’habitatge que pugui provocar el desnonament del seu domicili habitual. Aquestes dificultats poden ser per impagaments de la quota hipotecària, la renda de lloguer, o per alguna altra contingència relacionada amb la vivenda.