Ves al contingut. | Salta a la navegació

Pressupostos participats

Sou a: Inici / Seccions / Pressupostos participats / Pressupostos Participats 2016 / Assignació pressupostaria per a zones 2016

Assignació pressupostaria per a zones 2016

L’Ajuntament de Lloret de Mar destinarà 500.000 euros del capítol d’inversions del Pressupost municipal als pressupostos participats.

Què són les inversions? Les inversions són “obres”, tant noves com manteniment de les que ja hi ha, per exemple la construcció d’un jardí o la millora de carrers. A més d’obres, les inversions també poden ser “adquisicions permanents” de l’ajuntament, com per exemple la compra d’un vehicle o de contenidors de residus.

Les inversions, per tant, no es refereixen a activitats (tallers, festes, programes,…) ni a serveis (més policia, més educadors/es,…) ni a subvencions (veure Ordre EHA/3565/2008, de 3 de desembre, per la qual s’aprova l’estructura dels pressupostos de les entitats locals)

pressupostos inversions 2016

L’assignació d’aquesta partida de 500.000 euros és al marge de les obligacions de l’Ajuntament respecte les despeses originades pels serveis de prestació obligatòria i els derivats de l’exercici de les seves competències (veure articles 26.1 i 36, i els 7, 25.2 i 27 de la Llei 7/1985 de 2 d’abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, respectivament).

 Assignació pressupostaria per zones