Ves al contingut. | Salta a la navegació

Pressupostos participats

Pressupostos participats


Amb la tercera edició dels Pressupostos Participats , l’Ajuntament de Lloret de Mar porta a terme un procès participatiu innovador vinculat al pressupost municipal mitjançant el qual la ciutadania proposarà i decidirà a què va destinada una part dels recursos públics.

Aquest any s’escolliran propostes de municipi, és a dir que tinguin un impacte al conjunt de Lloret de Mar. Per tant, en aquesta tercera edició es vol propiciar la reflexió i el debat sobre la necessitat d’inversió a tot el municipi, com a zona única.

Amb els Pressupostos Participats es vol promoure la implicació de la ciutadania en els afers públics i afavorir la inclusió i la cohesió social. L’Ajuntament fa una aposta per la transparència, la participació i la col·laboració entre el consistori i la ciutadania.


Aquestes són les 10 propostes escollides per votar-ne una d’elles de l’1 al 15 de juny.De’1 al 15 de juny, es podrà votar una d’elles, ja sigui presencialment en el Centre Cívic del Rieral i l’Ajuntament, ja sigui en línia, a través de l’Espai de participació ciutadana del web municipal.

 


> Pressupostos Participats 2018

> Tríptic informatiu

Un total de 1948 persones han votat als Pressupostos Participats de Lloret

La proposta guanyadora ha estat la instal·lació de càmeres de vídeo-vigilància, a diverses urbanitzacions, connectades amb el servidor de la Policia Local


Comença la votació dels Pressupostos Participats de Lloret de Mar
, 31-05-2018

Fins al 15 de juny es podrà votar una de les propostes tant presencialment com en línia