Ves al contingut. | Salta a la navegació

Organització i RRHH

Organització i RRHH


Us donem la benvinguda al web de la Secció de Recursos Humans i Organització Administrativa. 

Aquesta secció té com a objectiu la planificació i gestió de les necessitats de personal, així com l'impuls, establiment, disseny i execució de polítiques d'organització interna. 

La unitat d'Organització Administrativa treballa pel canvi de cultura administrativa, amb l'objectiu d'aconseguir una administració adaptada totalment a les noves tecnologies i especialment dirigida i pensada com un servei integral a la ciutadania. 

Dins la unitat de Recursos Humans, la selecció del personal municipal és un dels processos bàsics. En el cas de les administracions públiques, aquesta selecció està regulada de manera que es garanteixin els principis bàsics d'igualtat, mèrit i capacitat.

En aquest web pretenem facilitar-vos tota la informació relativa als processos de selecció previstos. Així doncs, hi trobareu l'oferta d'ocupació prevista per l'any en curs, i tota la informació relativa a cadascun dels processos selectius convocats. 

Així mateix, us oferim els enllaços als diaris oficials que publiquen les convocatòries i els documents normalitzats que necessitareu per tal de formalitzar la sol·licitud a l'OIAC.

Esperem que aquesta informació us sigui d'utilitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona un xec de 2.343€ a Càrites de la recapta de mascaretes solidaries
05-11-2021

Es destinaran a finançar el Centre de Distribució d’Aliments de Lloret de Mar


L’Ajuntament de Lloret impulsa el teletreball mentre duri l’emergència sanitària de la COVID19
01-04-2020

El 95% dels treballadors públics amb tasques administratives estan teletreballant


L’Ajuntament de Lloret de Mar crea un servei de subvencions per obtenir fons externs

L’any passat l’Ajuntament va obtenir més de 3 milions d’euros per a la realització de diferents programes i actuacions al municipi, un 46% més que l’any anterior