Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret de Mar dona un xec de 2.343€ a Càrites de la recapta de mascaretes solidaries

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona un xec de 2.343€ a Càrites de la recapta de mascaretes solidaries

Es destinaran a finançar el Centre de Distribució d’Aliments de Lloret de Mar
05-11-2021


L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, acompanyat del regidor de Recursos Humans, Xavi Flores, i la portaveu de Força Lloret, Lluïsa Baltrons, han lliurat avui un xec solidari per valor de 2.343€ a la presidenta local de Càritas, Lucia Echegoyen. Els han acompanyat el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, i el regidor Eduardo López. 

Aquest xec solidari neix de la proposta de la portaveu de Força Lloret a l’estiu del 2020 de posar a la venta les mascaretes municipals de Lloret de Mar i va ser acceptada per l’equip de govern que va posar a la venta aquestes mascaretes FPP2 tèxtils logotipades amb el logo de Lloret de Mar a un preu de 5€ al Museu del Mar. Es va acordar que el 30% de la recaptació aniria a Càritas Diocesana amb la finalitat d’ajudar al finançament del Centre de Distribució d’Aliments de Lloret de Mar. Xavier Flores explica que “Agraïm la implicació de la ciutadania ja que la rebuda ha estat molt bona i s’han venut aproximadament 1.560 mascaretes que han fet possible aquest xec solidari de 2.343€”. 

L’alcalde de Lloret ha destacat que “De la necessitat, portar mascaretes, n’hem fet una virtut, incorporant aquesta vessant solidaria que anirà destinada al Centre de Distribució d’Aliments de Lloret”. La presidenta de Càritas, ha agraït aquest xec solidari que ha explicat que és “molt necessari ja que malauradament encara hem d’atendre a 800 famílies de Lloret que es troben en una situació complicada” 

Del 19 al 27 de novembre tindrà lloc una nova edició del Gran Recapte d’Aliments que tornarà a tenir un format de donacions virtuals.

arxivat sota: