Ves al contingut. | Salta a la navegació

Benestar i Familia

Benestar i Familia


Des de la Secció de Benestar i Família de l'Ajuntament de Lloret de Mar us volem donar la benvinguda al nostre plana web i desitgem que aquesta serveixi per apropar-vos els nostres serveis.

El nostre objectiu general és ajudar les persones perquè visquin dignament amb la major qualitat possible i que tothom tingui les mateixes oportunitats i els mateixos drets i deures.

Per aquest motiu des de la secció tenim accions que poden anar des de cobrir les necessitats personals més bàsiques (alimentació i habitatge), a accions per ajudar a que les persones puguin desenvolupar-se d'una manera autònoma, donant eines, coneixements, enfortint les habilitats i també les capacitats.

Totes les accions estan encaminades a prevenir que les persones puguin veure's excloses de la nostra societat.

Els valors de referència que orienten i dirigeixen la Secció de Benestar i Família són: 
la prevenció, la participació, la responsabilitat pública , la solidaritat així com la dimensió comunitària,que són la base per assolir un espai de convivència i cohesió social.

La secció està formada per dos grans eixos. El primer és el dels serveis socials bàsics, format per professionals i és on s'atenen les demandes de la ciutadania i on s'informa, orienta i es tracten les situacions.

I els programes de prevenció, inclusió, cohesió i convivència, tenint en compte la complexitat de societat que tenim i la necessitat de treballar per prevenir l'exclusió social.

La Generalitat invertirà 1,8 milions d’euros per reparar el Passeig de Fenals
19-04-2024

La consellera de Territori, Ester Capella, dona així resposta a les peticions de l’Ajuntament que ha reiterat en diverses reunions que es tracta d’una actuació prioritària tant a nivell ciutadà com turístic


L’Ajuntament de Lloret fa una crida per trobar famílies mentores pel programa Meraki
13-03-2024

Aquestes famílies donen suport a les famílies mentorades en temes d’organització del dia a dia, criança, hàbits saludable, gestió de l’oci