Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Avisos / Informació del padró d'habitants persones d'Ucraïna

Informació del padró d'habitants persones d'Ucraïna

28-05-2024


A les persones procedents d’Ucraïna i empadronades a Lloret de Mar durant els mesos de març i abril de l’any 2020, se’ls comunica que transcorreguts dos anys de la seva inscripció al padró municipal d’habitants, hauran de renovar la seva inscripció padronal. 

Per fer el tràmit, hauran de sol·licitar cita prèvia per a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) a www.lloret.cat/citaprevia 

Documentació a presentar:

  • NIE o passaport, original i en vigor (Ordre INT/169/2024, de 26 de febrer, es prorroga fins el 4/3/2025 la validesa de les targetes d’identitat d’estranger expedides a persones afectades per el conflicte a Ucraïna beneficiàries de protecció temporal a Espanya).
  • Documentació del domicili on resideixen (contracte de lloguer, autorització de la propietat, factura de subministrament o nota simple del registre). 

En cas de no renovar la inscripció al padró d’habitants, properament se’ls donarà de baixa del padró d’habitants, tal com estableix la normativa padronal. 

Més informació


Гражданам Украины зарегистрировавшим место жительства (прописка) в марте и апреле 2022 года и которые на сегодняшний день, спустя два года после регистрации в мерии, НЕ продлили прописку, как это установлено правилами реестра. Вам необходимо подтвердить свой адрес проживания, чтобы продлить свою  регистрацию по месту жительства, предоставив документы по адресу проживания, в противном случае прописка будет прекращена в июне.

Для этого вам необходимо предварительно записаться на прием по адресу OIAC www.lloret.cat/citaprevia