Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Una cadena hotelera dona productes frescos al Centre de Distribució d’Aliments del municipi

Una cadena hotelera dona productes frescos al Centre de Distribució d’Aliments del municipi

Es tracta de més de 700 quilos de fruita i verdura


Es continuen multiplicant les mostres de solidaritat arran del decret d’alarma activat pel Govern d’Espanya per fer front al coronavirus (Covid-19). Ara han estat la cadena hotelera Top Hotels qui han fet arribar al Centre de Distribució d’Aliments de Lloret més de 700 quilos de fruita i verdura. Arantxa Jimenez, regidora de Benestar i Família, diu: “Agraïm aquesta donació que ens ajuda a reforçar l’estoc que tenim al Centre de Distribució d’Aliments”.

Per altra banda des del departament de Benestar i Família de l’Ajuntament de Lloret s’ha activat un servei d’àpats a domicili per a gent gran en situació d’alta complexitat, aïllament social i manca de xarxa familiar i social de suport. Aquest servei s’està coordinant amb el servei de Protecció Civil de Lloret.

Una altra iniciativa que ha sorgit aquests dies és la xarxa de joves solidaris de Lloret, #joventsolidari, que s’ofereix a ajudar a persones en situació de vulnerabilitat, com la gent gran, per anar a fer la compra al supermercat, per anar a la farmàcia, per portar les escombraries als contenidors o per treure la mascota a passejar.