Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / S’inicia el període de presentació de fotografies per a la segona edició del concurs de fotografia comunitària de Lloret

S’inicia el període de presentació de fotografies per a la segona edició del concurs de fotografia comunitària de Lloret

La primera edició va comptar amb la presentació d’una cinquantena de fotografies
13-03-2023


 

L’Ajuntament de Lloret ha obert la segona edició del concurs de fotografia comunitària de Lloret. La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, explica que “El concurs vol donar visibilitat als actius de salut presents als barris del municipi, utilitzant la fotografia com a recurs per la presa de consciència alhora que en permet la difusió mitjançant una eina d’expressió artística”. La primera edició va comptar amb la presentació d’una cinquantena de fotografies. Davant la bona rebuda de la primera edició s’ha valorat engegar una segona edició en la qual s’espera que hi hagi més participació tenint en compte que s’han habilitat punts de suport presencial tan per la presentació de fotografies com pel procés de votació popular.

Després d’un període marcat pel distanciament social, la temàtica d’aquest any gira entorn als beneficis que ens aporten les relacions per a la nostra salut tan individual com comunitària. La proposta, que està oberta a tota la població i abraça tots els barris de Lloret, convida a la ciutadania a capturar imatges de llocs, activitats, festivitats, trobades i/o espais, que siguin significatius per reflectir les relacions saludables que es donen dia a dia als nostres barris.

El concurs, dinamitzat per la secció d’especialitzats de Benestar i Família amb el suport del departament de Participació Ciutadana, compta amb la col·laboració d’entitats de Lloret, al considerar-los representants de la promoció d’aquestes relacions.

Durant el procés de preparació de la proposta s’ha contactat de manera individual i grupal amb diferents entitats per promoure la seva implicació en els diferents graus que els hi sigui possible.  

A partir d’avui, 13 de març, estarà activa la plataforma virtual que permetrà a la ciutadania la presentació de les fotografies. El període de presentació de les mateixes restarà obert fins al 2 d’abril inclòs.

Podeu trobar tota la informació a lloret.cat/enfocatalbarri.

arxivat sota: Ciutadania