Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret publica les bases per al Carnaval 2019

Lloret publica les bases per al Carnaval 2019

Enguany arriba a la seva 40a edició


El Carnaval de Lloret de Mar, que aquest any arriba a la seva 40a edició, inclou tres modalitats: concurs als llocs de treball, concurs de disfresses al carrer, i carrosses i comparses.

El divendres dia 1 de març es farà el concurs de disfresses al lloc de treball. El jurat valora, en aquesta modalitat, les disfresses de la gent i l’ambientació que es dona al lloc de treball o objectes del local. La inscripció en aquesta categoria és fins al dia 25 de febrer. El primer premi és de 430 €.

El dissabte 2 de març té lloc el concurs de disfresses al carrer d’11 a 13.30 h. Es divideix en dues categories: infantil i general, i les inscripcions són el mateix dia.

El mateix dissabte i l’endemà, el diumenge 3 de març, se celebra la Gran Rua de Carnaval. Les inscripcions en aquesta categoria de comparses i carrosses finalitzen el dilluns dia 25 de febrer. Aquesta categoria compta amb unes subvencions que es troben entre 225 i 900 €.

Els interessats a participar-hi es poden adreçar al punt d’informació juvenil El Puntet i les inscripcions seran gratuïtes. Més informació sobre les bases a: https://www.lloret.cat/avisos/carnaval-2019