Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret recupera la gestió de l’aparcament subterrani de l’estació d’autobusos de Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret recupera la gestió de l’aparcament subterrani de l’estació d’autobusos de Lloret de Mar

L’aparcament té una capacitat per 177 vehicles i a partir de demà oferirà les mateixes bonificacions a la ciutadania que la resta d’aparcaments municipals
31-03-2021


Demà, dijous 1 d'abril de 2021, l'Ajuntament recuperarà la gestió de l'aparcament subterrani de l'Estació d'Autobusos de Lloret de Mar. 

Aquest aparcament es va construir juntament amb la terminal d’autobusos arrel d'un conveni signat entre la Generalitat de Catalunya i el consistori municipal l’any 2003. Des de la seva construcció, la gestió de l'aparcament ha anat a càrrec de la pròpia Generalitat de Catalunya a través d'una concessió. El regidor de mobilitat, Cristian Fernández explica que “Amb la recuperació s'amplia la xarxa d'aparcaments municipals de Lloret de Mar. Això implica que a partir de demà els vehicles titularitat de residents que tributen IVTM a Lloret de Mar podran gaudir de les bonificacions que preveuen les ordenances fiscals en aquest aparcament, concretament, 1 hora diària gratuïta així com el 50% de la tarifa en les hores següents”. 

L'objectiu d'aquesta mesura és ampliar l'oferta d'aparcament bonificada per a residents, alhora que potenciar aquest equipament com a oferta d'estacionament per als visitants que arriben al municipi. 

L'aparcament disposa d'una planta soterrània amb capacitat per 177 vehicles i el seu accés es troba al carrer Verge de Loreto, davant la comissaria de Policia Nacional.

arxivat sota: ,