Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret organitza la pintada comunitària d’un mural

L’Ajuntament de Lloret organitza la pintada comunitària d’un mural

Diferents joves pintaran un mural a la plaça de Can Carbó del municipi


L’Ajuntament de Lloret de Mar, en el marc del seu programa “Projecte de promoció de les relacions saludables”, els propers tres dies organitza una pintada comunitària a les parets de la plaça de Can Carbó.

En paraules del regidor de Benestar i Família, Antonio Lorente, “és una iniciativa per treballar la convivència i promoure el sentiment de pertinença al barri”.

La pintada comença avui, dilluns 27 de juny, i s’allargarà fins al dimecres 29 de juny, durant el matí i la tarda, i la duran a terme els joves i veïns del barri vinculats amb aquests projectes i tots aquells que hi vulguin col·laborar.

El mural representarà siluetes de figures humanes dels mateixos joves i de veïns que estant fent de models, i també hi haurà set siluetes de persones fent accions cíviques repartides per la plaça, juntament amb unes frases escrites pensades i triades pels joves i els veïns del barri que recullen missatges sobre la convivència veïnal.

Aquesta és una acció conjunta del programa Desenvolupament Comunitari i la Tarda Jove del Departament de Benestar i Família, amb col·laboració d’altres departaments municipals.