Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret ofereix una línia d’ajuts econòmics de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) 2021 per les persones amb poc recursos

L’Ajuntament de Lloret ofereix una línia d’ajuts econòmics de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) 2021 per les persones amb poc recursos

La partida destinada és de 59.798€ i la sol·licitud es pot presentar fins el dia 23 de gener
11-01-2022


Últimes dues setmanes per poder entrar la sol·licitud per adherir-se a la línia d’ajuts econòmics de l’Impost sobre Béns Impostos (IBI) que ofereix l’Ajuntament de Lloret de Mar per les persones amb pocs recursos. El registre es pot entrar a través de la Seu Electrònica i el termini finalitza el proper 23 de gener. Hi ha destinada una partida econòmica de 59.798€. La regidora de Serveis Econòmica, Lara Torres, explica quemantenim el nostre compromís en recolzar a les persones que pitjor ho estan passant. Som conscients que la pandèmia ha deixa´t a molta gent en una situació difícil i mesures com aquesta permeten ajudar aquestes persones”. 

Per a poder beneficiar-se d’aquesta ajuda cal constar com a contribuent de l'Impost sobre Béns Immobles l'any en el qual es sol·licita l'ajut, per l'habitatge que constitueix la seva residència habitual; estar al corrent de les obligacions tributàries i que el seus ingressos no superin les quanties establertes. 

Respecte a la quantia serà del 50% de la quota líquida de l’Impost sobre Béns Immobles corresponent a l’habitatge habitual de l’interessat i corresponent a l’exercici en què es publica la convocatòria, amb un màxim per beneficiari de 250 €. 

Més informació: https://seu.lloret.cat/ajutsPublic/showPublicacion/2501

arxivat sota: