Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / L’Ajuntament de Lloret adquireix 21 tauletes digitals pels instituts Coll i Rodés i Rocagrossa a través d’una subvenció de la Diputació de Girona

L’Ajuntament de Lloret adquireix 21 tauletes digitals pels instituts Coll i Rodés i Rocagrossa a través d’una subvenció de la Diputació de Girona

La dotació econòmica ha estat de 4.800€
15-10-2020


La Diputació de Girona ha atorgat a l’Ajuntament de Lloret de Mar una dotació econòmica de 4.800€ per la compra de tabletes digitals que permetin la formació en línia per a estudiants dels municipi.

Albert Ferràndez, regidor d’Educació detalla que “aquestes tabletes digitals es lliuraran a l’Institut Coll i Rodés i Rocagrossa”.

En total s’han adquirit 21 tauletes digitals que, un cop rebudes, es lliuraran als alumnes que no disposin de cap dispositiu electrònic i permetre així que puguin seguir les classes telemàticament en cas de confinament o qualsevol situació que obligui a realitzar la formació des de les seves llars. El regidor d’Educació considera que “per garantir la igualtat en educació és vital que tots els alumnes disposin de les eines necessàries per poder desenvolupar la seva tasca formativa. Amb aquesta subvenció de la Diputació de Girona hem pogut garantir que diferents alumnes puguin disposar de dispositius electrònics per poder treballar telemàticament”.