Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Diumenge Lloret es suma al “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”

Diumenge Lloret es suma al “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”

La Piscina Municipal oferirà activitats de 10 a 13.30 h per a grans i joves


El proper diumenge 14 de juliol Lloret es suma a la 26a edició del Mulla’t i oferirà, de 10 a 13.30 h, tota una sèrie d’activitats per a grans i joves com la marató de metres nedats, un tobogan per a la mainada i una pista americana. A més, a les 12 h, es farà el tradicional salt a l’aigua, en què participaran unes 600 piscines i platges d’arreu de Catalunya.

El preu de l’entrada a l’equipament serà de 3 euros, que aniran destinats de manera íntegra a la Fundació. La regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany, anima a participar en aquest diada que, un cop més, vol sensibilitzar respecte a l’esclerosi múltiple, crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la investigació d’aquesta malaltia.

El Gremi de Bars i Restaurants de Lloret també s’afegeix a aquesta iniciativa i a partir de dilluns, 15 de juliol, i fins a finals de mes, oferiran la possibilitat de col·laborar amb la campanya triant un plat o tapa de la seva carta. Cada cop que el client els demani es farà un donatiu al Mulla’t d’un euro per plat i de mig euro per tapa. En aquesta primera edició, en total hi participen una vintena d’establiments.