Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Convocats els XII premis Vila de Lloret, centrats en la literatura de viatges

Convocats els XII premis Vila de Lloret, centrats en la literatura de viatges

També es convoca el Premi Joan Llaverias de contes infantils il•lustrats
19-02-2016


La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Lloret ha convocat la XII ena edició dels Premis Literaris Vila de Lloret que inclou les categories genèriques de narrativa i poesia, que es divideixen per edats en adults, alumnes de secundària i primària. Aquesta categoria inclou una novetat,  i és que els guanyadors han d’esperar cinc anys en poder participar en la mateixa categoria.

També s’ha convocat el concurs de blogs, que enguany -en la segona edició- diferencien entre blogs sobre literatura i blogs de creació literària per evitar una certa confusió que hi va haver l’any passat, segons el regidor de Cultura, Albert Robert, La resta de categories són el blog de viatges i el de post turístic.

Tots els guanyadors rebran un trofeu i hi ha premis en metàl·lic, que arriben fins a 1.000 euros. Els noms es donaran a conèixer durant la Nit de la Cultura Lloretenca, el proper 15 d’abril, a una gala que es celebrarà al Teatre de Lloret. Durant la vetllada també s’entregarà el Guardó Sa Gavina així com el Joan Llaverias per a contes infantils amb il·lustracions que organitza la regidoria d’Ensenyament.

Recordem que per a participar al concurs de literatura de viatges, hi ha temps fins el 29 de febrer. Les obres s’han de fer arribar per correu a l’Ajuntament de Lloret (Pl. De la Vila, 1, 17310 de Lloret de Mar), o bé a les oficines de Cultura, situades a la Masia de Can Saragossa.

En el cas del concurs de blogs, el termini es tanca el 6 de març i els treballs s’han de presentar en línia, a l’email: cultura@lloret.cat.

Podeu consultar les bases i tota aquesta informació al web de l’Ajuntament de Lloret de Mar: http://www.lloret.cat/fitxers/pdf-destaquem/viatge16.pdf