Ves al contingut. | Salta a la navegació

Promoció Econòmica

Emprendedoria

Tens una idea de negoci? Vols assessorament per poder establir-te empresarialment? Des del SOM i la xarxa comarcal de suporta les empreses Emprèn Empresa La Selva, us oferim els serveis d'informació, assessorament i formació a totes les persones emprenedores de Lloret de Mar que vulgueu tirar endavant un projecte d’autoocupació, així com el suport i l’acompanyament a les persones que heu obert un negoci recentment.

Els serveis que oferim més destacats són els següents:

  • Informació i orientació individualitzada sobre tràmits a seguir per muntar l’empresa, ajuts i subvencions de què podeu gaudir, el finançament a què podeu accedir, etc.
  • Assessorament individualitzat per ajudar-vos a analitzar la viabilitat l’idea de negoci, en àmbits com el màrqueting i les finances, a banda de donar-vos suport en l’elaboració del pla d’empresa.
  • Activitats de formació sobre diferents aspectes relacionats amb l’anàlisi de viabilitat del projecte de negoci: cicles de seminaris, cursos, etc.
  • Seguiment a la consolidació d’empreses creades, per tal d’ajudar-vos en els primers mesos de funcionament del vostre negoci, donant-vos les pautes necessàries per superar les dificultats inicials i millorar el vostre potencial creixement.

Demanar cita prèvia

Tant si ets emprenedor/a i tens un projecte de negoci com si vols que assessorament per potenciar el teu negoci, pots trucar al 872 973 872 i concertarem una visita.