Ves al contingut. | Salta a la navegació

Promoció Econòmica

Emprenedoria

Logo SOC 2015  Gencat  FSE amb lema

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local

_________________________

 

Emprenedoria Web 1

 

Tens una idea de negoci i vols assessorament per poder establir-te empresarialment? Tens una empresa i necessites assessorament per consolidar-la?

Des de la Secció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i el SOM, juntament amb la xarxa comarcal de suport a les empreses Emprèn Empresa La Selva, us oferim els serveis d'informació, assessorament i formació a totes les persones amb un projecte empresarial.

 

Els serveis més destacats que oferim són els següents:

  • Informació i orientació individualitzada sobre tràmits a seguir per crear l’empresa, ajuts i subvencions que podeu gaudir, el finançament al que podeu accedir, etc.
  • Assessorament individualitzat per ajudar-vos a analitzar la viabilitat de l’idea de negoci, en àmbits com el màrqueting i les finances, a banda de donar-vos suport en l’elaboració del pla d’empresa.
  • Activitats de formació sobre diferents aspectes relacionats amb l’anàlisi de viabilitat del projecte de negoci: cicles de seminaris, cursos, etc.
  • Seguiment a la consolidació d’empreses creades, per tal d’ajudar-vos en els primers mesos de funcionament del vostre negoci, donant-vos les pautes necessàries per superar les dificultats inicials i millorar el vostre potencial creixement.

Demanar cita prèvia

Podeu demanar cita prèvia del servei per empreses i emprenedors al SOM, al telèfon 972 34 97 15 o a somempresa@lloret.cat

 

Emprenedoria Web 5

 

Més info AQUÍ

_________________________

 

XARXA GIRONINA D'ESPAIS D'ALLOTJAMENTS EMPRESARIAL

 

La Diputació de Girona, dins del Programa de suport a la creació i consolidació empresarial “CO-CREIX” ha creat la “Xarxa gironina d’Espais d’allotjament empresarial” on s’ofereix l’assessorament i el suport necessari per dur a terme l’activitat econòmica: espais de lloguer, esdeveniments i formació per persones emprenedores, programes d’impuls empresarial per iniciar el projecte. Més info AQUÍ

 

Altres recursos per emprendre que ofereix el Programa CO-CREIX 

 

 

XGEA DDgi 2022

____________________________

 

Catalunya Emprèn:

La Generalitat de Catalunya posa a disposició el programa “Catalunya Emprèn” que impulsa i promou actuacions públiques i privades de valor per a l’emprenedor/a, a les que dona suport directe. La iniciativa té per objectiu la creació, el creixement i l’èxit de les noves empreses, així com el foment de l’emprenedoria. Recolza actuacions des de diferents àmbits d’actuació d’emprenedoria: petites empreses, start-ups, basada en la ciència, corporativa, social i d’indústries culturals i creatives, entre altres iniciatives d’informació, de serveis i de cultura emprenedora. Més info  AQUÍ.

 

També disposeu de la Xarxa Emprèn promoguda per la Generalitat de Catalunya, és la xarxa d'entitats públiques i privades que presta serveis d'acompanyament i suport a les persones que volen constituir una empresa a Catalunya i altres serveis de promoció i foment de l'emprenedoria per enfortir l'ecosistema emprenedor. Trobareu des del test “IDEA” per avaluar la vostra idea de negoci, històries d’emprenedors/es, suport en la creació d’un Pla d’empresa, guia de finançament per l’empresa i fins a recursos per consolidar el negoci. Més info AQUÍ.

____________________________

 

L’Àrea d’Emprenedoria i Formació del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, posa a disposició el Mapa de Serveis per Emprendre, en un mapa d’entitats i xarxes públiques i privades d’arreu del territori que ofereix programes, serveis i activitats, amb la finalitat de reunir-los en una única plataforma. L'objectiu és apropar aquests serveis a les persones emprenedores, per conèixer ràpidament i geolocalitzada, els serveis que tenen a la seva disposició arreu de Catalunya.

 

Més informació: serveisperemprendre.gencat.cat/serveis-per-emprendre

 

Aquelles persones emprenedores, startups i empreses en transformació tecnològica que estiguin pensant en crear i publicar un projecte tecnològic, tant un ecommerce com un aplicatiu mòbil, podran accedir als següents serveis:

- Model de negoci

- Disseny correcte de wireframes UX/UI

- Desenvolupament o manteniment del software o aplicatiu de l’startup

- Publicació i màrqueting d’arrancada per les startups