Ves al contingut. | Salta a la navegació

Promoció Econòmica

Igualtat

igualtat

Una de les novetats més rellevants que introdueix la Llei orgànica 3/2007, de 22 de març d'igualtat efectiva entre dones i homes, és l'obligació de les empreses de respectar la igualtat d'oportunitats en l'àmbit laboral i adoptar mesures per evitar qualsevol tipus de discriminació entre dones i homes en la seva organització. Així, aquesta Llei converteix a les empreses en agents corresponsables, juntament amb les Administracions Públiques, de l'eliminació de les discriminacions que es produeixen en l'àmbit laboral.

Per què implantar la igualtat a l'empresa?

  • 10 perquès per a la igualtat: Aquest document elaborat per la Generalitat de Catalunya et descobrirà els deu perquès d'implantar la igualtat d'oportunitats a l'empresa i tots els avantatges derivats de prendre aquesta decisió.
  • Llei Igualtat: Ley Orgánica 3/2007, de 22 de marzo, para la igualdad efectiva de mujeres y hombres.

Plans d'igualtat per a les empreses

Podeu consultar els següents documents per fomentar la implementació del Pla d'igualtat dins de les empreses:

Infografia Pla Igualtat Lloret 07 2018


Facilitar la conciliació a l'empresa

  • La responsabilitat Social a l'Empresa: la RS és un model innovador de gestió de les empreses i organitzacions basat en criteris responsables en els àmbits econòmic, social i ambiental, que s'orienta a incrementar la seva competitivitat i fomentar el seu desenvolupament sostenible, alhora que contribueix a construir una societat millor.
arxivat sota: Treball