Ves al contingut. | Salta a la navegació

Participació Ciutadana

Entitats

Agermanament Sense Fronteres


Objectius:

Promoure activitats solidàries i realitzar projectes de cooperació entre persones i pobles dels països del Nord i de Sud, per llur desenvolupament social, cultural, econòmic i polític. Sensibilitzar la societat en general i la catalana en particular, respecte als valors de la solidaritat, sobre les causes dels greus i creixents desequilibris existents entre els diferents països, els efectes que generen, i els riscos que comporte. Formar i assessorar forjadors en l`'àmbit de la cooperació. Promoure i afavorir l'estudi, el coneixement i la reflexió entorn de noves propostes per millorar l'harmonia entre els humans a tots els nivells, en l'art de viure amb justícia basada en els principis d'igualtat, llibertat i fraternitat...Activitats de cooperació Internacional amb Camerun i Xile.

Agrupació de Defensa Forestal de Lloret de Mar

Telèfon:

690782095

A/e:

adf@lloret.cat


Objectius:

Elaboració i execució col·lectiva de programes de vigilància i prevenció d'incendis. Elaboració i execució col·lectiva d'un programa d'actuacions urgents en cas d'incendis, així com un de reforestació dels terrenys afectats, en el seu cas. Col·laboració activa en l'organització, control i execució de mesures dictades o que es dictin per la Direcció General del Medi Rural o per qualsevol altre organisme o autoritat competent per a la prevenció i lluita contra els incendis. Realització de campanyes de divulgació entre els titulars de terrenys forestals sobre les accions de prevenció i lluita contra els incendis forestals, per a un major coneixement d'aquests pel sector.

Asoc. Yaiza Fallos Medulares Minoritarios Investigación Lloret de Mar (AYFAMMI)

President:

Katrien Verduin Rambla

Telèfon:

617066244

A/e:

ayfammi@gmail.com


Objectius:

Recaptar fons per a la investigació de fallides medul·lars minoritàries i el seu tractament.

Asociación Amigos de Odisha


Objectius:

Col.laboració amb l'ONG índia "Subhadra Mahatab Seva Sadan" SMSS en l'establiment de programes de desenvolupament tant en centres de SMSS com en altres àrees de l'estat d'Orissa que ho necessitin.

Asociación Proyecto Mi Casa


Objectius:

Disminuir les tases d'analfabetisme i exclusió social dels nens, nenes, adolescents i joves de la ciutat EL ALTO.

Associació d'Uruguaians de Lloret de Mar


Objectius:

Impuls de projectes de cooperació social i sanitaris a l'Uruguai. Suport i recoltzament social a persones i famílies. Volen fer una web de l'entitat. Formació cooperativa autoconstrucció d'habitatges. Creació de petites empreses per el desenvolupament econòmic de socis/es residents a Espanya així com a compatriotes de l'Uruguay.

Associació de Dones l'Aurora de Lloret de Mar

A/e:

auroralloret@gmail.com


Objectius:

Fomentar la participació de les dones en tots el àmbits de la vida. Treballar per a la plena igualtat de la dona en la societat.

Associació de Jubilats i Pensionistes de Mont Lloret


Objectius:

Ocupar-se, en la mesura del possible, de les necessitats dels jubilats i jubilades i pensionistes de l'urbanització Montlloret.

Associació de voluntaris de Protecció Civil


Objectius:

Vetllar per la seguretat de les persones i els seus béns, treballant en la prevenció de riscos i situacions d'emergència que puguin afectar al municipi, així com, en la confecció i ralització de campanyes d'informació i divulgació dels diferents riscos, per tal de què els ciutadans aprenguin a autoprotegir-se

Associació Donants de Sang de Girona


Objectius:

Buscar recursos per ajudar a les persones discapacitades físiques i psíquiques per poder gaudir de millors condicions de vida.