Ves al contingut. | Salta a la navegació

Participació Ciutadana

Entitats

Asociación Cultural para la Integración de Niños y Mujeres


Objectius:

Facilitar l’aprenentatge de la llengua dels països d’origen, en especial l’àrab i el francès. Ensenyament a les persones grans. Integració de les persones necessitades.

Asociación cultural, sóc de Cuba, soy popular de Blanes i Rodalies


Objectius:

Promoure accions de solidaritat i cooperació amb el poble cubà; fomentar tot tipus d'activitats culturals; fomentar i pràctica d'activitats fisico-esportives sense ànim de lucre.

Asociación Cultural. Centro de Expresiones Libres (CEL)


Objectius:

Desenvolupar activitat de caràcter cultural, estimulant les relacions i dinàmiques entre diferents expressions i llenguatges de l’univers artístic, tant amb les persones com amb les seves activitats. Trobada entre creadors i públic. Aprendre. Ensenyar. Disposar d’un espai de trobada i reunió informal.

Asociación Hispano Americana de Integración Social, Cultural y Deportiva

President:

Tomás Auchterlonie Brito

Telèfon:

676572635

A/e:

tomack555@gmail.com


Objectius:

Promoure la integració social, cultural i esportiva de la comunitat hispanoamericana en l’àmbit de la Comunitat Autònoma de Catalunya. Difondre els valors socials participatius coma vincle principal i base de la integració dins la comunitat. Facilitar l’accés a diverses activitats socioculturals i esportives als nostres associats.

Asociación motera Moters de Lloret


Objectius:

Participació i organització d'esdeveniments locals.

Ass. Cult. d musics Dj's i productors d Ll. i rodalies Salmontes Ahumados Hi Fi


Objectius:

Difondre, fomentar i conèixer el món de la Cultura i principalment de la Musica des de diferents perspectives. Vol ser un referent a la comarca de la Selva i pretén fomentar la participació de les institucions, persones, col·lectius, empreses, etc. , vinculats a aquest mon, d'una menera o altre. Amb la creació d'espais, festivals, concerts, etc. On les inquietuds artístiques de la gent trobin uns llocs per poder exposar els seus treballs i en l'organització de diferents activitats, xerrades, tallers, etc. Que fomenten la capacitat d'adquisició i desenvolupament de qualsevol tipus de coneixement Cultural, Musical i Social.

Associació Amics de la Música de Lloret


Objectius:

La promoció coral i musical; organització de tot tipus d'actes culturals relacionats amb les finalitats de l'entitat o que la complementin; organització de tallers de música i cant; formació musical i coral per a joves i adults; organització per assistir a concerts i esdeveniments corals i musicals fora de Lloret; recolzament d'entitats musicals i corals ja existents; organització de trobades amb altres grups corals i musicals tant del nostre país com de l'estranger; organització d'activitats relacionades directa o indirectament amb la música i el cant coral; formar part de i ser membres d'altres associacions i federacions que tinguin el mateix fi o objecte que la nostra associació; adquisició, restauració i manteniment de tots els instruments necessaris per al culte de la parròquia.

Associació Astrumlloret Amants de l'Astronomia

President:

Santiago Ontañón Castillo

Telèfon:

696928701

A/e:

astrumlloret@gmail.com


Objectius:

L'observació, estudi i divulgació de l'astronomia en l'àmbit amateur.

Associació Brama

President:

Aleh Ulevich

Telèfon:

634800711

A/e:

ulevich@gmail.com


Objectius:

Difondre, promoure i promocionar la informació sobre Bielorússia: cultura bielorussa, tradicions, història, gastronomia, música, literatura i la llengua bielorussa. Facilitar el contacte amb les cultures espanyola i catalana, i els idiomes castellà i català. Realitzar tot tipus d’activitats que tinguin interès social, recolzament i assessorament a famílies amb descendents procedents de Bielorússia. Assessorament i recolzament als interessos dels seus associats. Tot tipus d’activitats culturals i esportives. Establir relacions amb altres associacions del mateix àmbit. La cooperació amb entitats públiques i privades, incloent-hi editorials, escoles, universitats i, en general , qualsevol ens que estigui interessat en les finalitats exposades anteriorment. L’ edició i publicació de llibres, revistes y altres tipus d’impressions. La convocatòria de premis, certàmens i concursos relatius a l’objecte de l’associació.

Associació Casa Argentina a Catalunya


Objectius:

Promoure la unitat i convivència entre argentins i espanyols, en un entorn fraternal amb l'objectiu d'ajudar a resoldre les necessitats dels residents i els seus familiars.