Ves al contingut. | Salta a la navegació

Participació Ciutadana

Entitats

Asociación motera Moters de Lloret


Objectius:

Participació i organització d'esdeveniments locals.

Associació cultural i recreativa Esports Natura de Lloret de Mar


Objectius:

Aprofitar la pràctica de l'esport per a coneixer l'entorn natural que ens envolta. Promoure els valors emocionals a l'esport, com són la cooperació, companyerisme i respecte.

Associació de Clubs de Rem de Lloret i Blanes


Associació de Pesca Recreativa Sa Somera


Objectius:

Organitzar actes relacionats amb la pesca recreativa esportiva. Fomentar les activitats relacionades amb la pesca. Conscienciar i protegir en la mesura del possible aquesta activitat.

Associació de Tai-chi de Lloret de Mar


Associació Esportiva Blanc i Blava de Lloret de Mar


Objectius:

Fomentar el coneixement i la pràctica del futbol. Crear hàbits saludables a la població. Promoure l'associació entre la població mediant la realització d'activitats fomentant valors positius com són el treball en equip, la socialització i el respecte cap a les persones que ens envolten. Dinamitzar la vida social a través de la realització d'activitats esportives, culturals, etc.

Associació Lloret BMX Trails


Objectius:

Organització d'actes esportius en general i de bicycle motocross en especial.

Associació Memorial Juan Antonio Pomares


Objectius:

Associació sense ànim de lucre que té com a fins honorar la memòria del Sr. Juan Antonio Pomares mitjançant la celebració d'esdeveniments de caire esportiu i social. Promoure el benestar del jovent i de la gent gran amb necessitats socials i/o sanitàries no cobertes, destinant els recursos dels quals disposi l'associació a aquesta finalitat, ja sigui directament o col·laborant amb altres entitats socials, humanitàries o mèdiques, de caire públic o privat, que puguin ajudar en l'acompliment d'aquest fí. (Fer donacions per a la investigació de malalties cardiovasculars)

Associació Tot Tracció


Objectius:

Seguiment Dackar 2007.

Centre Excursionista de Lloret de Mar


Objectius:

La pràctica de les modalitats o disciplines esportives següents: EXCURSIONISME, EXCURSIONISME ESPORTIU, ALPINISME I ESCALADA.