Ves al contingut. | Salta a la navegació

Festes i Tradicions

Sou a: Inici / Seccions / Festes i Tradicions / Festes de Nadal i Reis

Festes de Nadal i Reis

Durant la jornada nadalenca, es fan una sèrie d’activitats lúdiques, tant pels infants com pels adults, per què tothom pugui gaudir d’aquestes dates tan especials.

Cavalcada dels  Reis Mags (suspesa al 2021)

El vespre del 5 de gener, Ses Majestats arriben per mar a la platja de Lloret al voltant de les 18h, acompanyats de les seves tradicionals carrosses i carters reials preparats per a recollir les últimes cartes i fer reals els desitjos de tots els infants de la vila a la nit més màgica de l’any.

Posteriorment,  al arribar a la Plaça de la Vila, Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar són rebuts per les autoritats que els lliuren el pa i la sal com a símbol d’agraïment i hospitalitat. Seguidament, es projecta sobre la façana de l’Ajuntament un videomapping amb imatges relacionades amb el Nadal i la nostra vila, com ja va sent costum en els darrers anys.

Un cop acabada la projecció, Ses Majestats saluden els més petits des del balcó de l’Ajuntament i s’inicia la cavalcada de Reis amb el recorregut habitual: es comença des de la Plaça de la Vila, seguint el Passeig Agustí Font fins a l’Avinguda Just Marlés, arribant fins a la rotonda i sortint cap a l’Avinguda del Rieral (tan sols uns pocs metres) per girar al Carrer del Mestres i arribar seguidament al Pavelló Municipal, on els Tres Reis rebran els nens i nenes i agafaran les seves cartes.