Ves al contingut. | Salta a la navegació

Festes i Tradicions

Sou a: Inici / Seccions / Festes i Tradicions / Festes de barri i populars

Festes de barri i populars

Barri dels Pescadors

A finals de juny, es celebra la festa del barri dels Pescadors. S’organitza una cantada d’havaneres i hi ha cremat per a tothom.

Festes del barri: 28 de juny

Can Ballell

La festa del barri de Can Ballell es celebra a principis de juliol, coincidint amb les dates del dia de Sant Cristòfol.

La celebració dura tres dies i sol consistir en una ofrena floral, jocs infantils, un berenar popular, una festa de l’escuma, benedicció de vehicles a l’avinguda del Rieral, una gran fideuada popular i actuacions amb grups de ball.

Festes del barri: Primer cap de setmana de juliol

Fenals i Santa Clotilde

A finals d’agost es celebren les festes de Fenals i Santa Clotilde. Solen consistir en un festival de música a la platja (passeig de Ferran Agulló), una cantada d’havaneres i cremat, focs artificials, un concurs de botxes, una festa de l’escuma, un berenar infantil i una botifarrada amb vi i porró.

Dates 2018: 24 i 25 d’agost

 

Mas Romeu

La urbanització de Mas Romeu organitza la seva festa a principis d’agost, durant el cap de setmana. Es fa un tradicional sopar obert a tot el públic i, posteriorment, una actuació de sevillanes. Durant la duració de la festa, també hi ha una festa de l’escuma i castells inflables per als infants.

Dates 2018: 11 i 12 d’agost

Mas Baell i Can Carbó

A mitjans de juliol, es celebren les festes dels barris de Mas Baell i Can Carbó. Comencen amb un pregó de festes a la nit i durant la celebració, que dura tres dies, es pot gaudir d’una botifarrada popular, una gran gimcana, una festa de l’escuma, una xocolatada popular i jocs infantils.

Festes del barri: Últim cap de setmana de juliol

can carbo gif

El Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua

Les festes del Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua es celebren la 3a setmana d’agost.

Duren tot el cap de setmana (divendres, dissabte i diumenge) i solen consistir en una xocolatada popular, diversos concerts, una festa de l’escuma, havaneres, una botifarrada popular i exhibicions d’alumnes de sevillanes, country i flamenc.

moli mosaic