Ves al contingut. | Salta a la navegació

Casal Municipal de la Gent Gran

Casal Municipal de la Gent Gran


Benvolguts usuaris i usuàries del Casal Municipal de la Gent Gran de Lloret,

Assumeixo la responsabilitat de ser el vostre regidor i ho faig amb molt de gust, energia i il·lusió; amb la voluntat de seguir construint un Casal Municipal de la Gent Gran emblemàtic, tal com ho ha estat fins ara. No oblido que la gent gran de Lloret de Mar sou els ciutadans i les ciutadanes que han fet possible el Lloret actual, que vivim i estimem. El Lloret d’avui és el resultat de la suma d’esforços de molta gent com vosaltres.

Quan les persones ens anem fent grans, anem canviant els nostres hàbits laborals, familiars, personals i socials. Apareixen noves necessitats, inquietuds, altres ocupacions i relacions personals. L’Ajuntament de Lloret treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones més grans de la ciutat i vol donar resposta a les seves inquietuds i a les dificultats que es puguin trobar. Per això, el Casal Municipal de la Gent Gran és l’espai ideal perquè la gent gran de Lloret pugui canalitzar tots aquests interessos.

Des de l’Ajuntament de Lloret volem que la nostra gent gran estigui ben atesa, que continuï sent activa, i el Casal és l’espai on neixen totes aquestes iniciatives. La finalitat principal del Casal Municipal de la Gent Gran de Lloret és oferir a la nostra gent gran, a tots vosaltres, un espai de participació en la societat civil. Però també són objectius del casal promocionar el benestar, la convivència, la integració i la relació amb el medi social; fomentar activitats culturals, esportives, formatives i recreatives, i promoure el casal com un espai obert, lligat a d’altres entitats i grups socials dedicats a la gent gran.

Perquè, per sobre de tot, el més important és que us sentiu ben atesos i protagonistes del vostre entorn; que us pugueu sentir partícips del dia a dia del vostre casal.

Desitjo que plegats puguem escriure èxits col·lectius.

Albert Robert i Ribot
Regidor del casal Municipal de la Gent Gran de Lloret

« Febrer 2019 »
Febrer
DlDtDcDjDvDsDg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728