Ves al contingut. | Salta a la navegació

Casal Municipal de la Gent Gran

Sou a: Inici / Seccions / Casal Municipal de la Gent Gran / Avantatges municipals

Avantatges municipals

Totes les persones jubilades i empadronades a Lloret de Mar amb el carnet de jubilat de la població, poden gaudir dels avantatges municipals següents:

 • Cursos municipals esportius sènior: gimnàstica, natació, ioga i marxa nòrdica.
  Impartits d'octubre a juny.
  El preu de cada curs és de 20 € (curs 2017 - 2018).
  Vegeu apartat "Informació d'interès".

 • Dinar de Sant Romà, Homenatge a la Gent Gran
  Durant la segona quinzena d'octubre, l'Ajuntament envia una circular als jubilats i jubilades que compleixen els requisits (persones empadronades majors de 70 anys) per poder assistir a aquest dinar, indicant el dia de recollida d'invitacions al Casal Municipal de la Gent Gran.
  Places limitades. 

    Vegeu apartat "Informació d'interès".

 • Abonaments pels autobusos
  Servei urbà de Lloret de Mar i servei Hospital Comarcal de Blanes.
  Preu: 5 € anuals (any 2018)
  Tramitació: a la taquilla de Sagalés/Girona, situada a la Terminal d'autobusos de Lloret de Mar. És imprescindible presentar el carnet de jubilat / -ada de Lloret de Mar. Els pensionistes amb una invalidesa permanent absoluta de l'INSS o un grau de discapacitat igual o superior al 65% de l'ICASS, passeu prèviament per l'oficina del Casal. Vegeu l'apartat Preguntes més freqüents per a més informació.

 • Reducció de la taxa d'escombraries
  Els jubilats i jubilades o pensionistes que ingressen en el domicili una quantitat inferior a 1471.80 € mensuals (any 2018) i que disposen només d'una propietat (habitatge + pàrquing), poden sol·licitar la reducció de la taxa en un 50%.
  Tramitació: Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (situada als baixos) o oficina del Casal Municipal de la Gent Gran.

 • Descompte en la taxa per tenir gos
  Les persones majors de 60 anys que visquin soles estan exemptes d'aquesta taxa, però no de donar d'alta el gos en el cens d'animals domèstics.
  Tramitació: Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament o oficina del Casal Municipal de la Gent Gran

 • Descomptes en activitats culturals que organitza l'Ajuntament
  Informació: Ajuntament de Lloret de Mar. Àrea de Cultura

 • Celebració Noces d'Or
  Les parelles que celebrin 50 anys de matrimoni i demostrin 10 anys o més d'empadronament a Lloret, poden demanar participar en els actes que l'Ajuntament organitza anualment.
  Tramitació: Casal Municipal de la Gent Gran

 • Exempció de l'impost de circulació de vehicles
  Segons la corresponent ordenança municipal, les persones que certifiquin una minusvalidesa igual o superior al 33%, estan exemptes de pagar l'impost de circulació del seu vehicle o del destinat al seu transport. Tramitació: Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament o oficina del Casal Municipal de la Gent Gran