Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Seccions / Benestar i famíliav / Oficina Local d'Habitatge / Presentació i serveis

Presentació i serveis

intermediaciohabitatgeServei que té per objectiu acompanyar les persones en situació de dificultat o de discriminació en el procés d'accés i manteniment de l'habitatge de lloguer. Donar suport a persones que, malgrat que compleixen els requisits bàsics per accedir a un pis de lloguer, per diferents tipus de situacions socials i de discriminació, tenen dificultats per trobar un habitatge digne.

Gestiona la convocatòria d'ajuts de lloguer "Lloguer Just" de la Direcció General d'Habitatge de la Generalitat de Catalunya, que es realitza un cop a l'any. Explicació de les condicions d'accés, recepció i tramitació de les sol·licituds.

La Diputació de Girona ha otorgat una subvenció a l'Ajuntament de Lloret per a la realització del Pla Local d'Habitatge.

  • Informació: Trucar directament al tel. 972 36 65 21 de dilluns a divendres de 10 a 14 h

Subvenció de la Diputació de Girona per a inversions en habitatges destinats a polítiques socials

La Junta de Govern Local de la Diputació de Girona, en la sessió del dia 21 de juliol de 2020, va concedir una subvenció de 45.000 € a l'Ajuntament de Lloret de Mar, que el consistori va sol·licitar per inversions en cinc habitatges destinats a polítiques socials.