-
- Identificador oferta
- 2106047
-
- Lloc de treball requerit
- CUINER/A responsable zona freda i postres
-
- Empresa
- SOM
-
- Localitat
- Lloret de Mar
-
- Salari
- 1.600 euros bruts/mes
-
- Tipus de jornada
- Jornada completa
-
- Horari
- 11:00-16:00 / 20:00-23:00
-
- Tipus de contracte
- Contracte fixe, Abril – Octubre i Caps de Setmana de Novembre a Març.
-
- Categoria
- area-turisme-hostaleria
-
- Formació acadèmica
- Cicles Formatius (Grau Mig o superior)
Idiomes
-
- Català
- Es valorarà
-
- Castellà
- Domini
Titulació específica
•Grau Mig en Cuina i Gastronomia o similar
Experiència laboral requerida
•Persona Responsable amb habilitats socials assertives
•Perfeccionista en els detalls i la neteja
•Es valorarà coneixements en idiomes
•Es valorarà coneixements informàtics
Descripció de les tasques a realitzar
•Cuiner en restauració i esdeveniment
•Responsable Zona Freda Cuina - Postres
•Elaboració de plats i propostes de creació
•Realització d’ escandalls del producte
•Control de stocks de la partida
•Neteja general de la partida
•Participació en el treball d’ equip
Observacions / Comentaris
Empresa de la restauració que disposa de diferents espais.
El seu nucli principal es l’ espai Restaurant, on s’ofereix una gastronomia de mercat identificada amb compromís, producte i servei dirigida a l’ excel·lència.
Dins del seu marc, disposa d’ altres espais destinats als esdeveniments.
Espais amb capacitat fins a 600 persones i espai singular destinat a esdeveniments.
Es caracteritza per treballar en equip de manera continua, tenint especial cura del client en tot el procés.