Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Municipi / Agenda / Publica la teva activitat!

Publica la teva activitat!

Voleu fer difusió de la vostra activitat? Si sou una associació, inscrita al registre municipal d'entitats de Lloret, i voleu donar a conèixer les activitats que poseu a disposició de la ciutadania, complementa aquest formulari i la vostra activitat entrarà dins de l'agenda d'activitats de Lloret.

Data d'inici  
/ /   :
Data final  
/ /   :

Les vostres dades de contacte seran comunicades per donar difusió de la vostra activitat.

D’acord el que estableix l’Article 13 del Reglament General de Protecció de Dades, l'informem que les seves dades personals seran incorporades a un tractament responsabilitat de l’Ajuntament de Lloret de Mar per a comunicar i gestionar la vostra activitat. Les seves dades personals podran ser difoses al web com a contacte de la vostra activitat. Un cop finalitzada la activitat conservarem les dades com a part del procediment administratiu de l'Ajuntament. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat.
Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i la resta dels seus drets mitjançant la remissió d’un escrit dirigit a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Lloret de Mar, “Exercici de Drets” Plaça de la Vila nº1, 17310 Lloret de Mar (Girona).

arxivat sota: ,