Ves al contingut. | Salta a la navegació

Promoció Econòmica

Promoció Econòmica


La Secció de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Lloret de Mar té com a principal objectiu ser punt de referència en l'economia del municipi. Els principals eixos de treball endegats tenen la finalitat de generar activitat econòmica tot l'any, fomentar l'ocupació, i dotar a les empreses d'instruments i recursos per millorar la seva competitivitat, entre altres aspectes. 

A través del Servei d'Ocupació Municipal (SOM) oferim una àmplia gamma de serveis, essent un servei públic adreçat a la promoció de la inserció laboral, oferint una atenció àmplia a les persones i a les empreses en l’àmbit de l’ocupació i de formació. Actuem principalment com a intermediari en el mercat de treball i atenem les demandes de les persones en situació d’atur. Els principals serveis són la borsa de treball, informació i l'assessorament per a la recerca de feina, el desenvolupament de tècniques i habilitats personals vinculades al món laboral, l'orientació formativolaboral i la formació a través de cursos específics.

Referent a l’emprenedoria donem suport a la creació d’empeses, a través de la informació, assessorament i formació a totes les persones emprenedores de Lloret de Mar que tinguin una idea de negoci per establir un projecte d’autoocupació, així com el suport i l’acompanyament a les persones establertes empresarialment.

També cal destacar el Servei d'Emprenedoria que ofereixen suport a empreses amb tots els serveis que poden ser útils com ara subvencions, ajuts, foment de la innovació i les noves tecnologies, assessorament empresarial, creació d'empreses i autoocupació, estudis...

Aquest web pretén aglutinar els principals serveis que ofereix la Secció de Promoció Econòmica per tal que estiguin a l'abast de tothom, tant de persones com d'empreses.

Afluència multitudinària per veure Lloret Drone Festival

Enguany ha fet el salt internacional i hi han participat tres empreses: Celestial del Regne Unit, Floke Drone Art de Catalunya i Umiles de Madrid


L’empresa de drons britànica Celestial dona el tret de sortida al Lloret Drone Festival
30-07-2022

Avui continua amb l’espectacle de la catalana Flock Drone Art, i demà diumenge tanca l’empresa Umiles de Madrid


Lloret de Mar presenta la ruta 'Be Frozen My Friend Tour'

15 establiments s’han certificat com especialistes en la elaboració de recepta del Daiquiri Nº4


El Lloret Drone Festival es converteix en el primer festival internacional de drons de l’Estat Espanyol

Del 29 al 31 de juliol 100 drons tornaran a oferir els seus espectacles de gran format sobre la badia de Lloret