Ves al contingut. | Salta a la navegació

Comerç

Sou a: Inici / Seccions / Comerç / Casa't amb les ofertes de LloretSmart

Casa't amb les ofertes de LloretSmart

Després del seu compromís, ara arriba la data de la celebració del seu casament: serà el proper 22 d’abril, a la Plaça de l’Església, el dia abans de la diada de Sant Jordi.

L’esdeveniment tindrà lloc en el marc de la Lloret Primavera Market, pel qual també s’ha preparat la subhasta de diferents lots cedits per diferents comerços de Lloret de Mar. Les subhastes es realitzaran presencialment al Passeig Verdaguer en tres torns, a les 12.30 h, les 17 h i les 20.30 h.

També podràs aconseguir un televisor Samsung de 40" a través de l'aplicació de LloretSmart, participant en el sorteig que es realitzarà el dia 24 d'abril. El guanyador es comunicarà a través de l'app de LloretSmart i del web municipal.

Resultats del sorteig certificat realitzat a les 11 del matí del 24/02/2017:

Anar al web del sorteig certificat!

Aquesta és una campanya que s'ha organitzat amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants de Lloret de Mar.

Tothom hi està convidat!

Miss Lloret i Mr. Shopping s’han enamorat.

Per això, als voltants del dia de Sant Valentí, inicien la celebració d’aquest compromís amb una intensa campanya plena d’ofertes, sortejos i premis. Al llarg de les properes setmanes, aniran formalitzant la seva relació, fins la data de celebració del seu casament, el 22 d’abril, dia previ a la diada de Sant Jordi.

Aquesta és una campanya que s'ha organitzat amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants de Lloret de Mar amb la voluntat de potenciar el comerç de Lloret a través de la tecnologia. 

Pel simple fet d'enviar el formulari de la campanya de l'APP LloretSmart, es participarà en el sorteig que es farà el proper dilluns 20 de febrer de:

  • 1 nit per a 2 persones a l'Hotel Guitart Grand Passage de Barcelona, amb allotjament i esmorzar, el proper 25 de febrer, i 2 entrades al concert de Natalie Imbruglia al roomfestival.com el mateix dia (Razzmatazz, 21 h)
  • 1 nit per a 2 persones a l'Hotel Evenia Olympic Resort de Lloret de Mar en règim de pensió completa, i accés al circuit d’aigües de l’SPA. (A triar nit segons disponibilitat)

Alhora podràs ser dels primers a saber les ofertes i promocions que els comerços de Lloret de Mar han preparat per a aquesta campanya, que arrenca l'11 de febrer i continuarà fins al 22 d'abril, dia en què hi haurà més sortejos i premis amb motiu del casament de Miss Lloret & Mr. Shopping.

Segueix les novetats des de l'APP LloretSmart i aprofita les ofertes i les promocions comercials de Lloret!

Casa't amb les ofertes de LloretSmart!

 

Per a més informació, posa’t en contacte amb l’Associació de Comerciants de Lloret a l’a/e: info@comerciantslloret.com

Resultats del sorteig certificat realitzat a les 10 del matí del 20/02/2017:

Anar al web del sorteig certificat!