Ves al contingut. | Salta a la navegació

Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)

Sou a: Inici / Seccions / Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) / Informació del padró d'habitants persones d'Ucraïna

Informació del padró d'habitants persones d'Ucraïna

A les persones procedents d’Ucraïna i empadronades a Lloret de Mar durant els mesos de març i abril de l’any 2020, se’ls comunica que transcorreguts dos anys de la seva inscripció al padró municipal d’habitants, hauran de renovar la seva inscripció padronal. 

Per fer el tràmit, hauran de sol·licitar cita prèvia per a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) a www.lloret.cat/citaprevia 

Documentació a presentar:

  • NIE o passaport, original i en vigor (Ordre INT/169/2024, de 26 de febrer, es prorroga fins el 4/3/2025 la validesa de les targetes d’identitat d’estranger expedides a persones afectades per el conflicte a Ucraïna beneficiàries de protecció temporal a Espanya).
  • Documentació del domicili on resideixen (contracte de lloguer, autorització de la propietat, factura de subministrament o nota simple del registre). 

En cas de no renovar la inscripció al padró d’habitants, properament se’ls donarà de baixa del padró d’habitants, tal com estableix la normativa padronal. 

Més informació