Ves al contingut. | Salta a la navegació

Biblioteca municipal

Biblioteca municipal


Amb gairebé 3.000 m2 construïts i ubicada al centre de la vila, la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar té com a aspiració esdevenir un centre cultural de referència per als ciutadans de Lloret.

Vol ser un nucli de trobada de tots els vilatans sense excepció, on puguin accedir en igualtat a tota mena d’informació i recursos necessaris per a la seva vida quotidiana, la seva formació i el seu lleure. 

Amb aquest objectiu s’ha dotat d’espais i serveis nous afegits als tradicionals de lectura en sala i préstec: sala d’exposicions, sala polivalent, pati exterior, aules d’estudi, sala per a reunions o treballs en grup, una aula taller per als infants i una aula multimèdia per oferir cursos o oportunitats d’autoformació.


Ara mateix compta amb un fons aproximat de 60.000 documents de tota mena a disposició dels seus usuaris i usuàries.

La Biblioteca de Lloret celebrarà el Dia Mundial de la Poesia amb diverses activitats

Sota el marc d’aquesta celebració l’actor lloretenc Fermí Reixach farà una lectura i els infants i les seves famílies podran gaudir d’un taller de poesia i del Racó dels Contes


Avui, 23 de febrer, presentació del festival Lloret Negre

Tindrà lloc, a les 19 h, ¡ a la Biblioteca de Lloret i es presentaran tots els actes que es faran durant el festival, els propers 24 i 25 de març


Aquest dissabte 7 d’octubre comença el Racó dels Contes a la Biblioteca de Lloret

D’octubre a desembre s’han programat deu sessions, gratuïtes per a tothom


La mostra col·lectiva de pintors de Lloret, està dedicada aquest any a Sandra Marcos

S’hi exposen prop de 200 obres de diferents disciplines artístiques