Ves al contingut. | Salta a la navegació

Promoció Econòmica

Sou a: Inici / Seccions / Promoció Econòmica / Mesures de suport Activitat Econòmica Covid-19

Mesures de suport Activitat Econòmica Covid-19

Empreses, professionals autònoms i persones treballadores

ACT 06/11/2020: Línia d'ajut per al manteniment de l’activitat econòmica de persones autònomes i microempreses enfront la COVID-19 de GENCAT AQUÍ.

El termini per presentar la sol·licitud s'inicia a les 9:00 hores del 9 de novembre de 2020.

Ajut autonom GENCAT 11 2020

Més informació:

  • treball.gencat.cat/ca/ambits/autonom
  • gen.cat/contacte (Treball > Empresa. Autònoms)
  • Al 012 (de dill a div de 8h a 22h)
  • Al 93 622 04 00 (de dill a div de 9h a 14h) o al 93 519 39 86 (de dill a div de 8.15h a 15h)

____________________________________

26/10/2020: Línia d’incentius als sectors de la restauració i centres d'estètica i bellesa

Mesures Restaracio

Subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració i els centres d’estètica i bellesa, amb la finalitat de reactivar i impulsar aquestes activitats davant de la situació de tancament que ha comportat la resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s’adopten noves mesures de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Descarregar la informació en format presentació AQUÍ

Accés al web de GENCAT AQUÍ

____________________________


En aquest apartat trobareu informació sobre les diferents mesures de suport a empreses i entitats, a autònoms i persones treballadores.


Persones treballadores

Professionals autònoms

Empreses i Entitats

_________________________________________


ACTIVEM CATALUNYA GENCAT

Troba tota la informació sobre els ajuts que estan en termini i les mesures que impulsa la Comissió per a l’elaboració del pla per a la reactivació econòmica i protecció social (CORECO) per activar el país i ajudar la ciutadania i les empreses a sortir de la crisi provocada per la COVID-19.

Pla de reactivació socioeconòmica en l’àmbit del treball i de l’ocupació del Servei d'Ocupació de Catalunya

El conjunt de mesures estan dirigides a donar suport a les persones treballadores que s'han vist afectades econòmicament i als col·lectius en major situació de risc; a les persones treballadores autònomes i a les petites empreses perquè reprenguin l'activitat i mantinguin la capacitat productiva i els llocs de treball, i a les administracions locals perquè planifiquin estratègicament la reactivació econòmica a partir de l'anàlisi de les necessitats del seu territori i de la concertació social i territorial.

Amb aquest pla, s'activen de manera urgent les següents línies de polítiques d'ocupació, entre d'altres:

Consulteu Infografia del SOC AQUÍ.

____________________________________

ATENCIÓ: aquests conjunt d'informació és una recopilació de les darreres mesures i informacions publicades per diferents institucions i organismes oficials. Els continguts no són substitutius de la legislació vigent, ni font d'assessorament legal o d'altra naturalesa relacionada. Contingut elaborat per l'ajuntament de Lloret de Mar amb finalitat informativa i a partir d'informació d'altres entitats. L’Ajuntament es reserva el dret d’actualització i/o de rectificació, estant exclòs de cap tipus de responsabilitat derivada d'aquest fet.