Ves al contingut. | Salta a la navegació

Promoció Econòmica

Sou a: Inici / Seccions / Promoció Econòmica / Esdeveniments i notícies / Fira Americanos Lloret

Fira Americanos Lloret

16, 17 i 18 de juny 2023

El cap de setmana del 16 al 18 de juny, torna la Fira dels #AmericanosLloret 2023.

Vine a gaudir de totes les activitats programades d'una Fira que recrea l'estreta relació entre Cuba i els indians que varen emigrar i retornar a Lloret de Mar havent prosperat. Activitats amb un sabor especial: música, concerts, mercat, balls i molt més. 

 

Speakeasy Havana 1952 

Voleu tenir accés a participar en aquesta activitat, en un lloc exclusiu i un aforament molt limitat? Moltes ciutats importants tenen el seu speakeasy, terme que va néixer a principis del segle passat a Nova York, en plena època de l'anomenada 'llei seca'. Amb aquest esperit transgressor la Fira #AmericanosLloret inclou enguany una activitat molt especial pels amants de la bona cocteleria i de les propostes arriscades.

Aforament limitat a 15 persones, sempre majors de 18 anys, que es realitzarà en un lloc secret, i d'una durada aproximada d'1 hora.

Per inscripcions, cal enviar un correu electrònic a promocioeconomica@lloret.cat , indicant:

  • Nom i cognoms
  • Data de naixement
  • Telèfon de contacte
  • Indicar si voleu participar a l'Speakeasy Havana 1952 de divendres 16 de juny a les 21:00 h o dissabte 17 de juny a les 20:30 h
  • Adreça de correu electrònic a la qual us enviarem les instruccions secretes (lloc, paraula clau, i altres detalls importants).