Ves al contingut. | Salta a la navegació

Oficina Local d'Habitatge

Sou a: Inici / Seccions / Oficina Local d'Habitatge / Ajuts i subvencions / Altres subvencions

Altres subvencions

Subvenció de la Diputació de Girona per a l’adquisició d’habitatges destinats a polítiques socials al municipi de Lloret de Mar.

La Junta de Govern Local de la Diputació de Girona, en la sessió del dia 30 de maig de 2023, va acordar la concessió de la subvenció sol·licitada per l’Ajuntament de Lloret de Mar de la convocatòria de Subvencions als ajuntaments per a l’adquisició d’habitatges destinats a polítiques socials per a l’any 2023.

L’Ajuntament de Lloret de Mar va presentar una sol·licitud per finançar part de la despesa d’adquisició de tres habitatges al municipi. Aquests habitatges s’adquiriran per la via de l’exercici del dret de tanteig i retracte, i es destinaràn a ús social per atendre situacions d’emergència habitacional del municipi.

L’import concedit de subvenció és de 30.000€ per cada un dels habitatges, és a dir, 90.00€ en total.

 

 

Subvenció de la Diputació de Girona per a la revisió i actualització del Pla Local d’Habitatge de Lloret de Mar.

 

La Junta de Govern Local de la Diputació de Girona, en la sessió del dia 9 de maig de 2023, va acordar la concessió de la subvenció sol·licitada per l’Ajuntament de Lloret de Mar de la convocatòria de Subvencions als ajuntaments per estudis, plans, programes i projectes locals en l’àmbit de les polítiques d’habitatge per a l’any 2023.

L’Ajuntament de Lloret de Mar va presentar una sol·licitud per a desenvolupar una revisió i actualització del Pla Local d’Habitatge. Aquesta actuació consisteix a fer una diagnosi actualitzada de l'estat de l’habitatge al municipi, així com definir les propostes d'actuacions en matèria d'habitatge per al període 2023-2028.

La subvenció concedida per la Diputació de Girona a l’Ajuntament de Lloret de Mar és de 10.000€.

 

 

 

Subvenció de la Diputació de Girona per a treballs de millora i adequacions d’habitatges socials de Lloret de Mar.

 

La Junta de Govern Local de la Diputació de Girona, en la sessió del dia 20 de juny de 2023, va acordar la concessió de la subvenció sol·licitada per l’Ajuntament de Lloret de Mar de la convocatòria de Subvencions als ajuntaments per a inversions en habitatges destinats a polítiques socials per a l’any 2023.

L’Ajuntament de Lloret de Mar va presentar una sol·licitud per finançar part de les reformes i adequacions de cinc habitatges de propietat municipal destinats a atendre persones en situació d’emergència social o sensellar consistents a adaptacions de bany i millora de tancaments exteriors per a millorar-ne el confort i habitabilitat.

La subvenció concedida per la Diputació de Girona a l’Ajuntament de Lloret de Mar és de 40.664,75 €.