Ves al contingut. | Salta a la navegació

Mobilitat

Sou a: Inici / Seccions / Mobilitat / Notícies i informacions / Modificacions de sentits de circulació

Modificacions de sentits de circulació

Carrer dels Mestres i l’Avinguda de Blanes / Carrers de Plató i Sòcrates, al barri de Mas Arboç.
24-03-2021


Canvis de sentit carrer accés Zona Esportiva i Travessia dels Jardins

L’Ajuntament de Lloret de Mar informa que durant aquesta setmana es procedirà a canviar el sentit de circulació dels carrers que uneixen el carrer dels Mestres i l’Avinguda de Blanes.

L’octubre de 2018 es va modificar el sentit de circulació de Travessia dels Jardins per facilitar als veïns de Travessia dels Jardins la sortida en direcció Tossa de Mar (a través del carrer dels Mestres)  i oferir una alternativa pels vehicles que provenen de l’Avinguda de Tossa i volien accedir a la Zona Esportiva.

Una de les prioritats de nivell de mobilitat és millorar la senyalització i facilitar l’accés dels vehicles que accedeixen a Lloret als aparcaments municipals, per tal d’evitar al màxim el trànsit d’agitació en busca d’aparcament.

Per aquest motiu es canviarà el sentit de circulació del carrer que dona accés a l’aparcament de Zona Esportiva per tal que els vehicles que accedeixen per Vila de Tossa puguin accedir directament i, degut a aquest canvi i a les peticions que s’han fet al respecte per part dels veïns, es considera oportú tornar el carrer Travessia dels Jardins al seu sentit anterior.

Establiment de sentits únics de circulació a Mas Arboç

L’Ajuntament de Lloret de Mar informa que durant aquesta setmana es procedirà a establir sentits de circulació únics als carrers de Plató i Sòcrates, al barri de Mas Arboç.

Aquesta actuació neix de la petició de la comunitat de veïns, que exposa els problemes de seguretat i fluïdesa que planteja el doble sentit de circulació actual afegit a la doble línia d’estacionament de vehicles.

Per tal de pal·liar aquests problemes s’establiran sentits de circulació únics en els dos carrers esmentats, de manera que els vehicles hauran d’accedir des del giratori del Camí de Mas Arboç a través del carrer de Plató i sortir a través del carrer de Sòcrates, mantenint els 2 carrils d’estacionament a banda i banda d’ambdós carrers..

Per qualsevol dubte poden posar-se en contacte amb la Secció de Mobilitat i Transports a través de correu electrònic mobilitat@lloret.cat.

arxivat sota: , ,