Ves al contingut. | Salta a la navegació

Joventut

Sou a: Inici / Seccions / Joventut / Ep Jove! Què faries amb 2000€?

Ep Jove! Què faries amb 2000€?

Bases

1.- Objectiu. L’Objectiu del FES-HO! és que el jovent pugui decidir part del pressupost destinat a activitats de la Secció de Joventut, proposant una o més activitats o projectes que seran finançades per la Secció de joventut, i organitzades, gestionades i liderades pel grup, amb el suport del personal de la Secció de Joventut.

2.- Participants. Hi poden participar tots els i les joves empadronades a Lloret d’entre 14 i 29 anys, en grup de mínim 3 persones. Cada grup pot presentar més d’una proposta, tot i que només una per grup podrà ser escollida.

3.- Tipologia de la proposta. La proposta a realitzar ha de ser destinada al jovent,  legal i ètica, viable econòmicament, oberta a tothom, gratuïta per als participants i respectuosa i podrà ser de qualsevol àmbit (formatiu, oci, cultural, sensibilització, artístic, solidari, etc)

4.- Quantia. La secció de Joventut destinarà un total màxim de  2.000 € a l’activitat guanyadora. Cas que l’activitat tingui un cost inferior, es triarà una o més activitats fins esgotar la quantia.

5.- Presentació Propostes. La presentació de propostes es podrà fer a través del correu electrònic, puntet@lloret.cat omplint la fitxa de la proposta. La data de finalització de termini es farà pública un cop finalitzi la situació extraordinaria causada pel Covid-19.

6.- Triatge. Un cop feta la valoració tècnica de la viabilitat de les propostes (Es podrà demanar aclariment als grups per tal d’aprofundir en aspectes que no quedin resolts a la proposta), es triaran les que siguin viables i s’adeqüin a les bases i es procedirà a fer-les públiques en una assemblea oberta on els proposants explicaran el projecte.

5.- Votació. S’establirà un mecanisme de votació, on tothom empadronat a Lloret d’entre 14 i 29 anys pugui votar durant un determinat marge de temps.

6.- La proposta o propostes guanyadores seran finançades per la Secció de Joventut, i el grup es comprometrà a fer-les efectives abans del 31 de desembre de 2020. Cas d’abandó de l’organització o esgotament del termini, l’organització del projecte quedarà anul·lat.

7.- La participació al FES-HO! implica l’acceptació de les bases.