Ves al contingut. | Salta a la navegació

Joventut

Joventut


La Secció de Joventut et dóna la benvinguda al seu web

Aquí podràs trobar tot allò que com a jove necessites i alhora et convidem a dir-hi la teva ja que un dels nostres objectius: treballar treballar per als joves i amb els joves.

Amb les vostres aportacions i suggeriments ens podrem adaptar millor a les vostres necessitats. 

Tres són, dins les nostres competències, els eixos de treball que t'oferim: informació, equipaments i serveis. Els trobaràs més detalladament dins d'aquest web però aquí en tens una breu descripció. 

Informació a través del Punt d'Informació Juvenil que posa al teu abast tota la informació que com a jove puguis necessitar: tauler d'anuncis, activitats i cursets, etc. 

Equipaments, el Puntet i el Puntet de Fenals, són llocs per trobar-te amb els amics, llegir el diari, fer reunions, tallers i el que la teva iniciativa et permeti. I Els Bucs d'El Puntet a la Casa de la Cultura on podràs assajar amb els mitjans necessaris.

Els serveis que el departament t'ofereix, renovant-los i ampliant-los dins la mesura de les vostres necessitats i les nostres possibilitats, i que posem a la teva disposició per quan ho necessitis: cessió de tendes d'acampada, Internet, jocs de taula, etc. 

Estem segurs que aquest web et serà útil i tan sols falta que ho comprovis tu mateix. Així aconseguirem entre tots plegats una millor Vila Jove.

Finalitza la campanya de vacunació de la grip a El Puntet de Lloret de Mar
01-12-2021

Aquest espai, cedit per l’Ajuntament de Lloret, ha permès alliberar activitat dels CAP i reduir, en la mesura del possible, el risc de contagi per la Covid-19


La vacunació de la grip es farà al Puntet de Lloret
25-10-2021

Als CAP només s’hi vacunaran els pacients que ja tinguin una cita presencial programada per algun altre motiu de salut i a la població infantil


Comença la cinquena edició de Lloret Outdoor Summer Festival

El programa inclou visites guiades, concerts, cinema, espectacles de teatre al carrer i tallers familiars, que es faran a Lloret de Mar durant els mesos de juliol, agost i setembre


Lloret Jove amb el cinema al Teatre de Lloret
, , 21-04-2021

El Puntet i el Teatre s’uneixen per projectar aquest dijous 22 d’abril diversos curtmetratges creats per grups de joves de Lloret de Mar