Ves al contingut. | Salta a la navegació

Joventut

Joventut


La Secció de Joventut et dóna la benvinguda al seu web

Aquí podràs trobar tot allò que com a jove necessites i alhora et convidem a dir-hi la teva ja que un dels nostres objectius: treballar treballar per als joves i amb els joves.

Amb les vostres aportacions i suggeriments ens podrem adaptar millor a les vostres necessitats. 

Tres són, dins les nostres competències, els eixos de treball que t'oferim: informació, equipaments i serveis. Els trobaràs més detalladament dins d'aquest web però aquí en tens una breu descripció. 

Informació a través del Punt d'Informació Juvenil que posa al teu abast tota la informació que com a jove puguis necessitar: tauler d'anuncis, activitats i cursets, etc. 

Equipaments, el Puntet i el Puntet de Fenals, són llocs per trobar-te amb els amics, llegir el diari, fer reunions, tallers i el que la teva iniciativa et permeti. I Els Bucs d'El Puntet a la Casa de la Cultura on podràs assajar amb els mitjans necessaris.

Els serveis que el departament t'ofereix, renovant-los i ampliant-los dins la mesura de les vostres necessitats i les nostres possibilitats, i que posem a la teva disposició per quan ho necessitis: cessió de tendes d'acampada, Internet, jocs de taula, etc. 

Estem segurs que aquest web et serà útil i tan sols falta que ho comprovis tu mateix. Així aconseguirem entre tots plegats una millor Vila Jove.

L’Ajuntament de Lloret de Mar signa un conveni de col·laboració amb l’associació Pas a Pas cap a la Inclusió de les Persones amb Autisme
22-11-2018

Mitjançant el conveni es crearà un centre de serveis, formació i atenció terapèutica dedicat a les necessitats de les persones amb TEA (Trastorn d’Espectre Autista)


Lloret de Mar es suma al Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones amb l’eslògan “Empodera’t, denúncia, allibera’t”
22-11-2018

Aquest lema és el guanyador del concurs de frases contra la violència vers les dones que organitza l’associació de dones l’Aurora


Lloret celebra la Castanyada i Halloween amb diferents activitats
31-10-2018

Una de les novetats és el joc d’escapada Museu Inferno al Museu del Mar