Ves al contingut. | Salta a la navegació

Joventut

Joventut


La Secció de Joventut et dóna la benvinguda al seu web

Aquí podràs trobar tot allò que com a jove necessites i alhora et convidem a dir-hi la teva ja que un dels nostres objectius: treballar treballar per als joves i amb els joves.

Amb les vostres aportacions i suggeriments ens podrem adaptar millor a les vostres necessitats. 

Tres són, dins les nostres competències, els eixos de treball que t'oferim: informació, equipaments i serveis. Els trobaràs més detalladament dins d'aquest web però aquí en tens una breu descripció. 

Informació a través del Punt d'Informació Juvenil que posa al teu abast tota la informació que com a jove puguis necessitar: tauler d'anuncis, activitats i cursets, etc. 

Equipaments, el Puntet i el Puntet de Fenals, són llocs per trobar-te amb els amics, llegir el diari, fer reunions, tallers i el que la teva iniciativa et permeti. I Els Bucs d'El Puntet a la Casa de la Cultura on podràs assajar amb els mitjans necessaris.

Els serveis que el departament t'ofereix, renovant-los i ampliant-los dins la mesura de les vostres necessitats i les nostres possibilitats, i que posem a la teva disposició per quan ho necessitis: cessió de tendes d'acampada, Internet, jocs de taula, etc. 

Estem segurs que aquest web et serà útil i tan sols falta que ho comprovis tu mateix. Així aconseguirem entre tots plegats una millor Vila Jove.

El Museu del Mar de Lloret proposa un nou taller infantil amb cacau per tal de decorar mones de Pasqua
10-04-2019

El taller es fa tots els dissabtes del mes d’abril a la tarda


Lloret tindrà un nou de grau superior en Condicionament Físic
04-04-2019

S’impartirà a l’Institut Rocagrossa


S'inaugura l'exposició amb les obres "Imatges que inspiren"
09-01-2019

És un projecte del Pla Educatiu d'Entorn Montphoto i han participat 300 alumnes de 5è de Primària de les escoles de Lloret


L’Ajuntament de Lloret de Mar signa un conveni de col·laboració amb l’associació Pas a Pas cap a la Inclusió de les Persones amb Autisme
22-11-2018

Mitjançant el conveni es crearà un centre de serveis, formació i atenció terapèutica dedicat a les necessitats de les persones amb TEA (Trastorn d’Espectre Autista)