Ves al contingut. | Salta a la navegació

Educació

Sou a: Inici / Seccions / Educació / Notícies / La nova escola Joan Domènech i Moner obrirà les portes el setembre del 2024

La nova escola Joan Domènech i Moner obrirà les portes el setembre del 2024

La direcció de l'escola està disponible per resoldre els dubtes amb les famílies dels futurs alumnes.
19-03-2024


 

Amb l'objectiu de proporcionar informació i aclariments als pares dels futurs alumnes de la nova escola Joan Domènech i Moner, la direcció de l'escola està disponible per a consultes i entrevistes personals.

Per a més informació o per concertar una entrevista, poseu-vos en contacte amb la secció d'Educació trucant al telèfon 972 361 914.

L'escola Joan Domènech i Moner està destinada a l'alumnat d'infantil i primària, oferint un entorn d'aprenentatge progressiu i inclusiu.

Amb un inici planificat per al curs 2024-2025 amb dos grups d'infantil 3, l'escola té previst expandir-se gradualment fins a incloure fins a 6è de primària, adaptant-se amb precisió a les necessitats i demandes dels seus estudiants.

Ubicada en un entorn natural privilegiat, l'escola ofereix als seus alumnes l'oportunitat de connectar amb la natura en el seu dia a dia, fomentant una educació ambientalment conscient i integrada.

Les famílies i els docents treballen en estreta col·laboració per assegurar un entorn educatiu favorable al creixement i desenvolupament dels alumnes, amb l'objectiu compartit de proporcionar una educació de qualitat.