Ves al contingut. | Salta a la navegació

Educació

Sou a: Inici / Seccions / Educació / Notícies / Inauguració de l'exposició d'Arteràpia de l'alumnat de les USEE de Lloret de Mar

Inauguració de l'exposició d'Arteràpia de l'alumnat de les USEE de Lloret de MarAvui s'ha inaugurat l'exposició d'obres d'Arteràpia realitzades per alumnat de la USEE de l'Escola Àngels Alemany i de l'Institut Rocagrossa. 

Durant aquest segon trimestre, l'alumnat de les USEEs, Unitat de Suport a l'Educació Especial, han realitzat una de les activitat incloses al programa d'actuacions del Pla Educatiu d'Entorn- Projecte Arrela't del curs 2015-2016. 

L'objectiu d'aquesta activitat és potenciar les capacitats, l'autoestima i els coneixements personals dels infants i joves a través de l'art. L'Arterapeuta Antonia Fibla, ha treballat durant diferents sessions, la metodologia artística a través d'objectius pedagògics de l'alumnat. 

Un cop han finalitzat les sessions a les aules, han exposat amb molta il·lusió les seves obres d'art i han pogut compartir amb els seus companys i familiars la feina que durant aquest trimestre han creat.