Ves al contingut. | Salta a la navegació

Educació

Educació

Benvinguts al web de la Secció d'Educació


La voluntat de l'Ajuntament és donar suport a les famílies en el procés d'educar els seus fills i filles amb la màxima qualitat.

La responsabilitat educativa recau especialment en l'àmbit familiar seguit de l'entorn escolar; però també educa tot el que pot deixar empremta en aquesta persona que dia a dia va creixent -els amics, el barri, l'equip esportiu...

L'Ajuntament vol col·laborar en tot aquest procés oferint a la població eines formatives per tal d'aconseguir el màxim potencial de tots els infants i joves. Per això, des de l'equip de govern prioritzem l'educació com a clau per aconseguir un entorn de convivència i desenvolupament òptims.

Aquest web -àgil i precís- pot ajudar famílies i professionals de l'educació en la seva tasca diària. Ofereix pautes, suggeriments, informació sobre el procés de matriculació, pla d'activitats i d'espais que van més enllà de l'horari lectiu, i posa a l'abast el Pla Educatiu d'Entorn de Lloret de Mar.

Des de l'Ajuntament, es pretén, en definitiva, ajudar-vos en l'experiència meravellosa i única d'educar.

56 treballs de 89 estudiants de Lloret participen als Premis Lauretum
13-06-2024

Els tercers Premis Lauretum, promoguts per la Càtedra Climent Guitart, impulsada per l’Ajuntament de Lloret de Mar, la Fundació Climent Guitart i la Universitat de Girona, es varen lliurar ahir al Teatre Municipal de Lloret de Mar.


L’escola bressol municipal Els Pops de Lloret obrirà una línia d’Infantil 0 el curs 2024-2025
04-06-2024

Està adreçada a infants a partir de 4 mesos i dona resposta una reivindicació històrica de la ciutat.


430 alumnes de primer d’ESO de Lloret participaran en unes jornades de matemàtiques al paratge de Santa Cristina
08-05-2024

S’organitzen a través del Pla Educatiu d’Entorn-Projecte Arrela’t de l’Ajuntament de Lloret, amb la presència de tots els instituts de la vila


La nova escola Joan Domènech i Moner obrirà les portes el setembre del 2024
19-03-2024

La direcció de l'escola està disponible per resoldre els dubtes amb les famílies dels futurs alumnes.